Naturi

Gradnja 0 Comments

Lesene hiše Naturi

Delamo v okolju udobja. Gradimo hiše za ljudi. Ne kratkotrajna prodaja, ne kratkotrajne storitve, ampak kraj, kjer se bo oseba in njegova družina vsak dan počutili srečno. In prevzamemo to veliko odgovornost! Mislimo na nov način, sledimo časom in uporabimo napredne tehnologije. Ljubimo našo službo!

Vsak dom je edinstven.

Mislimo na nov način, sledimo časom in uporabimo napredne tehnologije. Ljubimo našo službo. Sigurno vemo, da so naše glavne prednostne naloge zanesljivost, strokovnost in skrb glede prihodnjega lastnika hiše. In nikoli, pod nobenim pogojem, ne pozabimo na to.
Osnovni stroški projekta, navedeni na spletnem mestu, vključujejo zidni niz hiše in montažo (s pripadajočimi stroški). Cena temeljenja, strehe in naslednjih faz bo odvisna od področja gradnje. Naturi izpolnjuje naročila po vsej Rusiji, državah ZND in Evropski uniji.

Hiše iz navpičnega barja

Lesene hiše so postale klasike, še posebej za primestne počitniške vasice. Na lastnem mestu se ljudje počutijo odmori od hrupnega mesta in uživajo v lepoti narave, zato za udoben počitek izberejo najbolj ekološke hiše iz navpičnega barja. "VistaStroyService" ponuja, da se seznanijo s končanimi projekti hiš iz vertikalne vrstice, katere fotografije so razstavljene v katalogu. Izberete lahko popolnoma pripravljen projekt ali naročite načrt posebej, v skladu z vašimi zahtevami. Naš arhitekturni oddelek vam bo pomagal uresničiti svojo idejo.

-> Naša je skupnost družinskih kmetij v Upstate New York. Menimo, da mleko prihaja iz zdravih krav. Naše krave imajo neomejen dostop do trave vsak dan v letu. To je trajnostna praksa, ki podpira najkakovostnejši jogurt.

Gradnja lesenih hiš s tehnologijo Naturi, hiše iz navpičnega barja

Bistvo inovativne tehnologije je, da les ni nameščen vodoravno, kot smo vsi navajali, ampak navpično – v naravnem položaju za les, ki omogoča doseganje neprekosljive zanesljive in robustne monolitne strukture, ki se včasih primerja z opečnimi hišami. Če govorimo o materialu, gradnja Naturi uporablja cedro in macesen.