Naprava za notranje predelne stene

Gradnja 0 Comments
Naprava za notranje predelne stene

Značilnosti naprave iz mavčnih plošč

Danes, da bi prenovitev stanovanja lažje, kot je bilo prej, se je pojavilo veliko novih materialov, oblikovalci pa ponujajo različne rešitve. Eden od najbolj priljubljenih je naprava za predelne stene (iz suhih zidov, opeke, lesa itd.), Ki pomagajo razdeliti sobo na funkcionalna območja ali na splošno narediti dve enoposteljni sobi. Hkrati jih je mogoče pogosto namestiti ročno brez potrebe po pridobitvi dovoljenja za novo postavitev.

Naprava za notranje predelne stene

Uvod

Ta članek vam bo pomagal razumeti različne materiale za gradnjo notranjih predelnih sten in poiskati najboljšo rešitev za vas. Povedala vam bo o značilnostih dela z različnimi materiali in tehnologiji njihove namestitve.

Naprava za notranje predelne stene

Notranje mavčne plošče

To je na prvi pogled zelo težko delo. Konec koncev, danes na domačem gradbenem trgu je široko predstavljen material – mavčna plošča (GCR plošče), ki je idealno primerna za gradnjo predelnih sten. V prečnem prerezu takšne plošče predstavljajo troslojno odpoved, sestavljeno iz mavčne jedra, obojestransko obložene s trajnim in vodotesnim kartonom. Zanesljivo lepilo kartona na omet se izvaja s pomočjo posebnega industrijskega lepila, ki zagotavlja vzajemno penetracijo teh materialov "drug v drugega", ki se imenuje molekularno.

Naprava za notranje predelne stene

Vrste in oblikovanje notranjih predelnih sten

Če se odločite za prenovo stanovanja – za rušenje starih sten in postavitev novih predelnih sten, potem je eno od vprašanj, ki jih boste morali odločiti, kakšen material bodo zgradili nove particije. Interroom prostora ali notranjih predelnih sten je mogoče narediti na različne načine in iz različnih materialov. Predelne stene so lahko opeke, lesene, mavčne plošče, utor, gazirani beton, iz pene, steklenih blokov itd.

Naprava za notranje predelne stene

preizkus Ponovitev.

Če želite razdeliti sobo v več sob ali urediti udobno sobo zase, bo preprosta rešitev interier razdelitev iz mavca, katerega gradnja ne bo vzela veliko časa in denarja. V tem članku bomo korak za korakom analizirali, kako to storiti brez preveč pritiska in z lastnimi rokami.