Naprava za dvig suhega zidu na strop

Kako narediti 0 Comments
Naprava za dvig suhega zidu na strop

GKL dvigalo

Drywall je eden najbolj iskanih materialov v stenski oblogi. Toda hkrati je tudi ena izmed najbolj neprijetnih v eni napravi. Vsak mojster ve, da je zelo težko pritrditi vezane plošče neodvisno, brez pomoči 1-2 vzdrževalnih delavcev, zaradi velike teže materiala, ki pri uporabi trdnih plošč sega od 18 do 35 kg (odvisno od vrste plošče iz mavca) in njegove obsežne površine.

Kako narediti nekaj zase, z lastnimi rokami – spletno stran domačega mojstra

Torej, namestitev drywall na strop. Dvignite in pritrdite liste mavčnih plošč na strop, ni enostavno, tudi če delate s partnerjem. V ta namen je treba v ta namen uporabiti različne naprave, na primer stojala v obliki mopa za podporo spodnjega lista ali kaj podobnega. Toda za delo zase brez posebnih dvižnih naprav je skoraj nemogoče. Gre za vprašanje naprave, s katero lahko dvignete ploščo iz mavčne plošče in ga popravite v vodoravni legi, čim bližje stropu.

Naprava za dvig suhega zidu na strop

Domače dvigalo za pritrditev suhih zidov

Vgradnja plošč iz mavčnih plošč zahteva najmanj dva para, ker se gradbeni materiali razlikujejo po velikosti in velikosti. Če med delom ne morete pritegniti pomočnikov, uporabite posebno dvigalo za suhomontažo, ki ga lahko storite s svojimi rokami ali kupite v trgovini z oskrbo.

Naprava za dvig suhega zidu na strop

Naprava za dvigovanje suhega zidu na stropu

Eno najtežjih del popravil stanovanj je, glede na sprejem, obrtnikov in amaterjev, da se zgornja meja ustrezno oblikuje. Pomaga pri delu s kompleksnimi elementi kompozicije, poenostavlja označevanje, sam design pa se zdi bolj vzdržljiv in zanesljiv. Arched mavec bo pomagal, da bi skoraj kakršne koli nepravilne oblike. Ni danes treba govoriti o umazaniji, ki je spremljala te procese. Včasih je zelo težko odpraviti vse napake.

Naprava za dvig suhega zidu na strop

Kako dvigniti papir za suhi zid sam

Drywall – lahen, okolju prijazen material z visoko trdnostjo, nepogrešljiv, kadar želite ustvariti ravno stropno stopnjo z razsvetljavo in razsvetljavo. Drywall je na voljo v ploščah dolžine 2,5-4,8 m, širine 1,2-1,3 m, debeline 6,5-24 mm in dveh ali več oseb, ki jih je potrebno ročno dvigniti do stropa.