Namestitev vinilne plošče na sami napravi

Kako narediti 0 Comments
Namestitev vinilne plošče na sami napravi

Namestitev vinil stranskem tiru – kako sheat hiša tiru z lastnimi rokami

Sheathe hiše tuje celo novice. Dovolj je poznati postopek in nekatere odtenke namestitve. Če se odločite, da boste izbrali vinil stranico kot material za oblaganje, je namestitev po meri več kot preprosta.

Izbor in izračun sestavnih materialov

Namestitev vinilne plošče na sami napravi

Prednost tega tipa materiala je, da ne zahteva predhodnega poravnavanja sten. Dovolj je samo, da očistite površino pred umazanijo ali prejšnjo oblogo, odstranite štrleče elemente (podstavke, podloge, odtoke itd.).

Montaža vinskega tlaka: video navodila za pravilno oblaganje fasade

Pogosto se amaterski mojstri sprašujejo, kako pravilno namestiti vinil tiru. Video navodila za to preprosto, vendar imajo veliko tankoč, proces je v tem članku. Obloga fasade s takšnim materialom je v zadnjem času postala vse bolj priljubljena, vendar so stroški rafiniranja pogosto precej visoki. Po preučitvi osnovnih pravil oblaganja in z uporabo nekaj nasvetov lahko enostavno namestite namestitev vinilne strani s svojimi rokami.

Namestitev vinilne plošče na sami napravi

Namestitev vinilne plošče na sami napravi

Med glavnimi prednostmi vinilnega tlaka želimo omeniti njegovo lahkotnost kot material, kar je zelo pomembno pri montaži (na drugem in tretjem nadstropju gradbenih odrov je material "lažji"), prav tako pa je za razliko od kovinskih stranic vinil bolj odporen proti praskam.

Namestitev vinilne plošče na sami napravi

Montiramo okvirje odprtin

Za postavitev stranskega tiru, če je projekt, je količina materiala in napeljave, ki jo je natančno izračunala, lahko nestrokovno celo. Potrebovali boste: par žetonov (preprosto in za rezanje kovine), ravnilo, kladivo in višino, bolgarščino, izvijač, tračno mero, vodo. Uspešno nameščeni tiru bo trajal več let, kljub mrazu in toploti. Pomoč pri namestitvi bo zagotovljen v našem prispevku o tem, kako narediti DIY namestitev vinilne strani. Faze dela bodo naslednje: najprej morate pripraviti stene, nato namestiti začetni profil, izolacijo in namestiti glavni profil. Poleg tega vam svetujemo, da preberete o vgradnji termopelov s klinker ploščami in kovinskimi stranicami pod drevesom.