Namestitev valovitega c8

Namestitev 0 Comments
Namestitev valovitega c8

Namestitev Profnastila

Za doseganje optimalne parne in hidroizolacije med gradnjo strehe se uporabljajo posebni materiali, ki so nameščeni pod profilno prevleko. Vendar pa vgradnja valovitega tlaka C8 prav tako zagotavlja nekatere značilnosti, ki bistveno izboljšajo zmogljivost parne zapore na strehi. Da bi dosegli najboljše parametre, morate izbrati dolžino listov, ki bi rahlo presegla razdaljo od grebena do roba strehe. Čim manj sklepov, bolje. Tudi, ne glede na zapletenost oblike strehe, morajo biti listi položeni iz grebena na rob, da se oblikujejo žlebovi za pretok vode.

Namestitev valovitega c8

Prednosti in podrobnosti vgradnje c8 valovitega tla

Profilirani c8 je široko uporabljen sodoben material, katerega proizvodnja je sestavljena iz valjanih pocinkanih jeklenih plošč. To je analog znanih železnih streh, le danes se pri izdelavi uporablja kvalitetno jeklo z odličnimi karakteristikami. Toda katere so pomembne prednosti profila in kako je pritrjeno, se boste naučili z branjem publikacije.

Namestitev valovitega c8

Decking – material, ki se pogosto uporablja za pokrivanje strehe lesene hiše

Namestitev valovitega strešnega kritina je tako preprosta tehnologija, ki omogoča, da se streha takega materiala uredi s pomočjo pomočnikov, želja in potrebnih orodij: izvijač, vijaki, vijaki za samoprezanje, električni škarji ali žaga za kovino z lepimi zobmi.

Namestitev valovitega c8

Navodila za namestitev profilirana – družba "PROFIL"

Decking – sodoben gradbeni material, ki se najpogosteje uporablja za pokrivanje streh stavb. Takšna streha izgleda odlično in lahko traja več let, glavna stvar je pravilno namestiti valovito ploščo. Natančna navodila vam bodo v pomoč pri tem, tudi če ste prvič popravili streho.

Namestitev valovitega c8

Kako je namestitev valovitega C8

Namestitev valovitega tla ima značilnosti, ki lahko vplivajo na kakovost, zato je med montažo potrebno pozorno spremljati nianse, tako da je izdelek pravilno izveden in upoštevane vse funkcije. Krovska valovita plošča iz našega podjetja Nova Stal je povečala moč, kar bo omogočilo delo profesionalnemu in preprostemu amaterju.