Namestitev ploščic na ceno oken

Namestitev 0 Comments
Namestitev ploščic na ceno oken

Ocenjeni stroški

Platišča so oblikovane tako, da ne izvajajo samo estetskih funkcij, oživljajo zunanjost odprtin oken. Pomagajo učinkovito ohranjati vročino v hiši, preprečujejo nastanek prepihov, ščitijo ne samo notranjost, ampak tudi gradbene materiale pred vlago iz umazanije in prahu. Tako je vrednost tega končnega elementa težko preceniti. Še posebej, ko gre za državo leseno hišo.

Namestitev ploščic na ceno oken

Okosyachny dela

Ne glede na to, kako skrbno in učinkovito so vrata in okna vgrajeni v hišo, ostanejo majhne vrzeli med njimi in letali odprtin. Da ne bi postali viri osnutkov, pa tudi za popolnoma dekorativne namene, morajo biti zaprti z ohišjem. To delo hitro in učinkovito proizvajajo strokovnjaki našega podjetja, zagotavljanje takšne storitve pa je zelo poceni. Za kupce, bodisi izberemo najprimernejši material za izdelavo ploščic ali uporabimo tistega, ki ga pripravijo za nas.

Namestitev ploščic na ceno oken

Naročiti namestitev ohišja na ključ v Minsku

Optimalna možnost pritrditve ohišja je uporaba lepila, ohišje pa ostane nedotaknjeno, saj ga ni treba pritrditi z nohti. Poleg tega bo lepilo veliko bolje kot vse alternative.

Namestitev ploščic na ceno oken

Platišča na oknih in vratih v leseni hiši

Od starih časov so okraski izdelali ročno z enostavnimi orodji.
Glavni in edini material za izdelavo ploščic v tistem času je bil seveda les, priljubljenost drevesa še ni izginila, čeprav je vse bolj mogoče najti plošče iz poliuretana in vezanega lesa. Morda je poliuretan varnejši in trajnejši, vendar pa so lesene plošče na oknih lesene hiše precej bolj estetsko in harmonično, najpomembnejše pa so okolju prijazne. Poleg tega, pravilno obdelana, trim bo trajala več kot ducat let. Les je priročen material, ki vam omogoča izdelavo pletenin različnih oblik in tekstur, kot tudi curly izrezljane plošče, ki lahko okrasijo vašo hišo in ji dajejo bogat, plemenit videz.

Namestitev ploščic na ceno oken

FINISH DOOR IN WINDOWS. Potreba po izdelavi ohišja v lesenih hišah vodi v dejstvo, da je ohišje mogoče le široko zapreti – širino več kot 11 centimetrov ohišja. Zato za izdelavo ohišja uporabljamo planirano ploščo z vlažnostjo 12 +/- 2%.