Namestitev gb cena

Namestitev 0 Comments
Namestitev gb cena

Instalacije horizontalno vrtalno vrtanje

Prodaja horizontalnih vrtalnih ploščadi (HDD) je glavna specializacija družbe TD LiderStroy. Skupaj z vsemi potrošnimi deli, rezervnimi deli, orodjem in drugo potrebno opremo za stroje in opremo za vodoravno vrtanje. Neposredno na spletni strani podjetja lahko kupite GNB-instalacijo za vodoravno vrtanje. Po prejemu prijave od vas bodo naši svetovalci stopili v stik z nami in pojasnili glede konfiguracije stroja, pogojev plačila in dostave. Nudimo HDD tehnologijo z dostavo po vsej Rusiji, pa tudi v Belorusijo in Kazahstan.

Namestitev gb cena

Arhiv objav

Namestitev vodoravnega vrtalnega vrtanja XZ200 je vrsta gradbene opreme, ki je namenjena za namestitev različnih podzemnih gospodarskih služb brez potopa.
Horizontalna vrtalna instalacija XZ200 se uporablja za polaganje cevovodov, plinovodov, električnih omrežij itd. pod avtocestami, železnicami, zgradbami, rekami, mestnimi območji, zgodovinskimi območji, zavarovanimi področji, ki jih je težko narediti na področju zemeljske oskrbe.

Namestitev gb cena

Uporabljen GNB Vermeer je bil nameščen

Veliko skladišče opreme na zalogi omogoča, da izpolnjujemo zahteve kupcev, prodamo in dostavimo opremo v najkrajšem možnem času. Delamo neposredno z mednarodnimi partnerji, brez posrednikov in nudimo opremo po minimalnih cenah.

Namestitev gb cena

Instalacije vodoravnega vrtanja, instalacije horizontalnega vrtenja

Sodobni gradbeniki pogosto nimajo dovolj denarja za nakup drage opreme. Zato, da bi lahko ostali na zemlji, morajo kupiti rabljeno opremo. Vzemajo posojila od bank in pripravijo finančni najem za nakup gnb bu.

Namestitev gb cena

Vgradnja horizontalnega vrtanja v Rusiji

Za različne vrste komunikacij je značilna polaganja cevi z uporabo metode HDD. Ker so zahteve glede pogojev naprave različnih (npr. Kanalizacijskih in vodovodnih) cevovodov drugačne. Tudi kabli (telekomunikacije in moč) se držijo drugače. Kar zadeva dolžino preboja, se razlikuje od treh do štirih metrov na kilometer, premer pa do ene in pol metra. Upoštevajte, da ni primerna samo nova, ampak tudi namestitev gnb bu.