Namestitev dvignjenega tla video

Namestitev 0 Comments
Namestitev dvignjenega tla video

Dvignjeno talno montažo

Zaposleni v druzbi Energomontazh bodo v najkrajšem možnem casu postavili postavljeno tla po nizki ceni in visoki kakovosti. Za opravljeno delo garancija za 2 leti. Naši strokovnjaki imajo potrebne izkušnje in znanje. Namestitev plošč je napačna s svojo zapletenostjo, zapletenostjo in izrecno natančnostjo od izvajalca, zato je njegovo izvedbo treba zaupati strokovnjakom podjetja "Energomontazh."

Namestitev dvignjenega tla video

Proizvajalci dvigal

Eno najboljših podjetij, ki proizvajajo dvignjeno tla z navedenimi značilnostmi, je tovarna podjetja K & R Design. Vsi njegovi izdelki so v celoti skladni s sprejetimi mednarodnimi standardi. Ima izredne potrošniške značilnosti in je trajni izdelek.

Vgradnja dvignjenega poda: tehnologija in navodila

Materiali, iz katerih je postavljen nadstropje, so precej velike, zato je pri razkladanju treba paziti, da se prepreči škoda zaradi nakladanja in razkladanja.

Potrdila

Dvignjena tla so vrsta dvignjenega tal, ki se uporablja v industrijskih prostorih, v katerih je potrebno ločiti inženirske mreže z dostopom do ločenih naprav / naprav / naprav, posebej nameščenih v tej sobi.

Na primer v računalniških centrih gre za komunikacijo iz velikega števila kablov za prenos podatkov in oskrbe z električno energijo ter cevovodov (npr. Klimatskih ali hladilnih sistemov).

V nekaterih primerih se tla dvigne na raven, ki omogoča osebi, da plazijo in celo hodijo pod njim; Za servisiranje podzemnega prostora so nameščeni dodatni elementi za ojačitev in osvetlitev.

Namestitev dvignjenega tla video

Navodila za namestitev False Floor

Vse, kar lahko najdete na spletnih straneh prodajalcev, so predvsem priporočila proizvajalcev-teoretikov, ki se nikoli niso ukvarjali z nameščanjem dvignjenega dna, vendar so dolžni dati navodila za namestitev proizvedenih komponent. Prodajalci kopirajo ta navodila drug od drugega in jih postavijo na internet, bodisi iz nevednosti ali tako, da so vsaj nekatera priporočila predstavljena na spletnih mestih. Za večino napotenih navodil, dvignjenega tla ni mogoče pravilno montirati!