Namestitev aluminijastih oken

Montaža 0 Comments
Namestitev aluminijastih oken

Tehnologija namestitve aluminijastih drsnih oken

Danes lahko na trgu tehnologij okenskih tehnologij izbira med lesenimi, plastičnimi in aluminijastimi okvirji okenskih okvirjev. In mnogi se ustavijo na tretji različici. Zakaj aluminij? Prvič, takšne strukture so trajne, še posebej so trajne, in drugič, so lahke. Z aluminijastim profilom lahko sistem prilagodite delovnim pogojem, kjer so lesni ali plastični koluti brez moči.

Namestitev aluminijastih oken

Ročna namestitev aluminijastih oken sami

Mnogi ljudje ne morejo razumeti, zakaj je treba aluminij uporabiti kot material za izdelavo okvirja. Če sem iskren, to vprašanje ni tako preprosto, hkrati pa trgovci prinašajo tudi veliko pomanjkljivosti, vključno z neestetičnim videzom nekaterih modelov. Kljub temu Finci, kjer je, kot veste, zima ni toplejša od naše, je aluminij, ki naredi zunanji okenski okvir. In veliko stane, ker tam ne bodo zanemarjali dobrega počutja v hladni sezoni. Predlagamo, da upoštevamo vse prednosti, slabosti, načrtovanje in namestitev aluminijastih oken s svojimi rokami.

Namestitev aluminijastih oken

Montaža drsnih oken iz aluminija

Če so okna nameščena na kovinski parapet (kovinska ročaji). potem je razdalja med oprijemom in končnim listom prekrita s kovinskim pocinkanim jeklenim predpasnikom. Pritrditev je na obstoječem parapetu. Če se namestitev oken izvaja na betonskem ogrodju, so okna nameščena neposredno na betonsko podlago na tleh. Potreba po namestitvi predpasnika izgine.

Namestitev aluminijastih oken

Navodila za namestitev aluminijastih drsnih oken

Sodobna okna iz aluminija ustrezajo vsem potrebam, ki jih je mogoče namestiti v stanovanjske prostore. So zanesljivi, estetski in prispevajo k ustvarjanju optimalne mikroklime. Vgradnja aluminijastih oken se ne razlikuje veliko od vgradnje PVC analogov, vendar med delom je treba upoštevati nekatere odtenke.

Namestitev aluminijastih oken

Izdelava izdelka

Zasteklitev igra pomembno vlogo pri zaščiti balkona pred okoljem, ljudje poskušajo namestiti okvir, ko se prenovijo. Če je bila prej najpomembnejša izbira kovinsko-plastičnih konstrukcij, zdaj bolj raje uporabljajo aluminijasta drsna okna.