Namestite okna

Montaža 0 Comments
Namestite okna

Cene za plastična okna v Moskvi

Nameščanje plastičnih oken je postalo običajno za Muscovite: ni pomanjkanja stavkov. Problem je drugačen: pravilno izračunajte proračun in se ne soočite s potrebo po dodatnih stroških. Cena, navedena v oglaševanju plastičnih oken, je vedno privlačna, vendar skoraj nikoli ne odraža dejanskega zneska, ki ga morate plačati.

Namestite okna

Glej tudi

S pomočjo vodilne linije in nivoja poravnajte položaj okvira navpično in vodoravno. Največji odmik je 1,5 mm na 1 meter, vendar ne več kot 3 mm za celotno višino / širino proizvoda po GOST 30674-99. Istočasno pritrdite okvir v odprtino z zagozditvijo sklopnih klinov in tesnil.

Namestite okna
Namestite okna

Samostojna montaža plastičnih oken – postopna namestitvena tehnologija na fotografijah

Prednosti namestitve plastičnih oken niso le uspešnost, ampak tudi enostavnost namestitve. Nezapleten postopek, ki ga olajša prisotnost pritrdilnih elementov in dodatnih delov v tovarniški konfiguraciji, domači obrtnik lahko obvladuje in izvaja. Obstaja veliko odtenkov, ki narekujejo natančno izpolnitev gradbenih predpisov neodvisnemu monterju. Poziv za pomočnike bo potreboval potrpljenje, natančnost in vsaj eno osebo. Nato bo montaža plastičnih oken z lastnimi rokami brezhibno in praktično brezplačna.

Namestite okna

Merjenje in naročanje oken

Ni verjetno, da bi se kdo spraševal o prednostih in zaslugah novih steklenih stekel v Evropi glede na stare okenske sisteme. Vgradnja plastičnih oken zagotavlja zanesljivo tesnjenje in toplotno zaščito. Zdaj bi se morali pogovoriti o postopku zamenjave oken z novimi plastičnimi strukturami ali jih namestiti v novo zgrajeno hišo. Bilo bi zelo logično, da prihranite denar pri namestitvenem procesu in dokončajte vsa namestitvena dela oken sami. Zaradi vse kompleksnosti oblikovanja oken, njihova namestitev ne zahteva prisotnosti posebne opreme. Dovolj je, da se seznanimo z zahtevami GOST 23166-99 in GOST 30971-02 o namestitvi oken in upoštevamo številne specifične odtenke, ki bodo zagotovili kakovostne rezultate. Naslednje se šteje namestitev plastičnih oken z lastnimi rokami.