Nakup hiše v tatarstan poceni

Stroški 0 Comments
Nakup hiše v tatarstan poceni

428 000 RUB.

Nepremičnine v Republiki Tatarstan so bile vedno privlačne ne samo za lokalno prebivalstvo, ampak tudi za prebivalce sosednjih regij, ki želijo kupiti hišo na ekološko čistem območju. Zvezni portal "WORLD OF APARTMENTS" ponuja nenehno posodobljeno bazo ponudb za prodajo hiš v Republiki Tatarstan. Tu so zbrani 5417 možnosti v različnih cenovnih segmentih, povezanih s starim skladom, pa tudi z novo (vključno s kočo) gradnjo. Stroški primestnih stanovanj se gibljejo od 200 000 rubljev. (vsaj za danes) do 50.000.000 rubljev. Najdražje možnosti se nahajajo v organiziranih vasicah s celotno ponudbo infrastrukture.

Nakup hiše v tatarstan poceni

Kupite hišo v Republiki Tatarstan

Za prodajo 2-nadstropne stanovanjske stavbe z zemljiščem 4,86 ​​hektara. V hiši v 1. nadstropju 1 dnevna soba 25.2m2, kuhinja 14m2, WC, kopalnica, garderoba 12m2, velik hodnik. Skupna površina 1. nadstropja je 80m2. V drugem nadstropju so 3 dnevne sobe / 18,8 + 15,1 + 11,7m2 /

Nakup hiše v tatarstan poceni

Prodaja hiš in vikend v Tatarstan – brez posrednikov, poceni, fotografije, cene

Hiša za prodajo na podeželskih območjih ima 6 sob, plin je dobavljen, stroški ogrevanja plina, v hiši je tudi pravi ruski štedilnik, vrtalna vodnjaka. Dva sadovnjaka in parcela 2 hektara, območje hiše, ki se ga ne spomnim točno, cena se lahko prenese

Nakup poceni hiše v Kazanu

Iz leta v leto vedno več državljanov Kazana razmišljajo o nakupu lastnega doma. Razlogi so drugačni. Za nekatere je prehod v zasebni sektor odsotnost hrupnih sosedov za zidom. Za druge – priložnost, da so bližje naravi, da imajo svojo lastno kmetijo, da opremijo lasten vrt. Za tretje kupiti hišo-kočo – to pomeni dobičkonosno za vlaganje v nepremičnine, ki poudarja svoj visok status.

Nakup hiše v tatarstan poceni

Kupil bom hišo, MEGALIT MENI ALI POMENI
IZRECITE PRAVI IZBOR!

Trenutno nepremičninski trg predstavlja širok razpon hiš. Lahko kupite dvorec, Townhouse, lahko preučite možnost nakupa sodobne koče, lahko kupite hišo v koči ali kupite hišo v vasi. Cena zasebne hiše je odvisna od številnih parametrov: na območju hiše, na parceli, na območju, kjer se nahaja.