Najem mini pisarniške opreme

Stroški 0 Comments
Najem mini pisarniške opreme

Mini-pisarna – udobje, udobje in minimalni stroški

Če ste se odločili, da organizirate svoje podjetje, potem ne morete storiti brez najema prostorov. V tej zadevi je bistvena točka izbira območja. Prostorne sobe pogosto ne izpolnjujejo vedno želenih zahtev. Presežek prostora, neuporabljen v primeru, morate plačati. Potem bi bila najboljša možnost mini-pisarna.

Mesta

Se zanimate za najem mini-pisarne? Agencija "Alexander Real Estate" bo za vas izbrala sobo, v skladu z zahtevami, ki ste jih predložili! Obračamo se na široko informacijsko bazo nepremičnin, da najdemo najprimernejšo možnost za vas. V katerem koli okrožju v Sankt Peterburgu, v kateri koli cenovni kategoriji, se lahko obrnete na urad, ko se obrnete na Alexander Real Estate.

Najem mini pisarniške opreme

Najem mini pisarniške opreme

Koliko denarja doplačate za najem pisarne samo zato, ker je prostoren, ki se nahaja v prestižnem poslovnem središču? Koliko prostora v resnici uporabljate? Skupaj ne več kot 60%.

Nahajamo se na priročnem mestu v severnem delu mesta, poleg Udelny Park in postaje podzemne železnice Udelnaya.
Vsi objekti poslovne infrastrukture (banke, pošta, notarski urad) se nahajajo znotraj hoje.
Prostori so opremljeni z vso potrebno pisarniško pohištvo.
Za udobno in učinkovito delo naš center ima ločeno sejno sobo in prostor za odmore. Vključeni so tudi internet in vsi računi za uporabnost.

Najem mini pisarniške opreme

Najem pisarne v St. Petersburgu

Začnite iskanje tako, da določite zahteve za pisarniški prostor. Se spomniš tega dialoga iz pravljice?.. "Kje naj grem?", Vprašala Alice. "Odvisno je od kje hočeš iti…", je odgovoril Cat.

Najem pisarne v Sankt Peterburgu: "Holding-78"

Vsem je jasno, da je najbolj koristno najeti pisarno neposredno od lastnika. Kot rezultat, dobite sobo brez provizij posrednikom. Podjetje Holding-78 ima poslovne nepremičnine in ponuja najem prostorov za različna področja dejavnosti. V upravljanju je več kot 150 000 m2. nepremičnine, vključno s proizvodnimi zmogljivostmi in skladišči. Prisotnost sodobne infrastrukture in potrebnih udobja na objektih vam omogoča najem poceni pisarni poleg proizvodnje.