Mozaik artens

Notranje 0 Comments

Izdelki pod blagovno znamko ARTENS

Artens je prava umetniška igra s prostorom. V tej znamki so oblikovalci in strokovnjaki Leroyja Merlina ustvarili notranje predmete, ki vam bodo pomagali okrasiti hišo in jo narediti funkcionalno. Ležeče stropi in drsne stene omogočajo preoblikovanje prostora, medtem ko laminat, mozaik in loki dodajajo arhitekturno osebnost vsakemu projektu. Artens vam ponuja paleto pastelnih barv z vzorci, ki spominjajo na naravo in naravnost. S to blagovno znamko Leroy Merlin lahko kombinirate talne in stenske sloge: eno blagovno znamko – številne rešitve!

Mozaik

Mozaik – eden od najboljših dekorativnih elementov, ki se danes uporabljajo v notranjem dekorju domov, pisarn in bazenov, skupaj z običajnimi ploščicami. Dekorativne možnosti mozaika so resnično neskončne, omogočajo vam ustvarjanje svetlih modelov in barvnih shem. Mozaik, ki se prodaja v naši spletni trgovini, okrasi katero koli površino in bo pomagal uresničiti še najbolj izvirne ustvarjalne ideje.

Mozaik artens

Glass Cabochon ogrlica & amp; Uhani & amp; Bangle Set (Totally 4 kos) Crescent Moon Ogrlica Stud Ogrlica Stud Naušnice Canecent Silver Ogrlica Stud Naušnice Zapestnica Set

Gradbeništvo / Popravilo »Obdelovalni in soočeni materiali

Mozaik artens

Mozaik katalog

Mozaik predpasnik je ne-trivialna in hkrati časovno preizkušena alternativa za predpasnike iz velikega formata keramičnih ploščic, porcelanskega kamna, kamna ali stekla. In čeprav so mozaični ploščici izdelani iz istih materialov (in ne samo), lastnosti in videz take plošče imajo lastne lastnosti. Ugotovimo, kako načrtovati prihodnjo zasnovo panela, se pripraviti na potovanje v trgovino, izračunati porabo materiala, izbrati lepilo in injekcijsko maso ter kako položiti mozaik z lastnimi rokami.

Mosaic Artens 30×30 cm Marmor Barva bela v Leroy Merlin

Artensov marmorni mozaik, ki ga proizvaja lastna blagovna znamka Leroy Merlin, je idealna izbira za klasično in moderno notranjost. Obseg njene uporabe je omejen le z domišljijo dekoraterja: mozaik je enako pomemben v kopalnici, dvorani in vrtu.