Moskva gradbišč na zemljevidu

Gradnja 0 Comments
Moskva gradbišč na zemljevidu

Kompleksna urbana politika in gradnja mesta Moskva

Poletje kmalu prihaja! Vroča ponudba v maju! Samo 10 apartmajev s popustom do 500 000 rub. Na bregu kanala z njimi. Moskva 10 min na m. Khovrino. Park Vrtec. Podzemno parkirišče.

Moskva gradbišč na zemljevidu

Na internetu se je pojavil uradni interaktivni zemljevid moskovskih gradbišč

"Zahvaljujoč novi storitvi bo vsak prebivalec kapitala sposoben ugotoviti, kaj se gradi ali namerava zgraditi poleg njegove hiše, ki gradi, na katerega stroške in kar je najpomembneje, rok za dokončanje dela," pravi opis nove storitve. vizualne informacije o tem, koliko predmetov bo vneseno v določenem okrožju ali okrožju kapitala.

Moskva gradbišč na zemljevidu

Nova regija Moskve na zemljevidu s cenami

Mnogi od nas so se včasih soočili s situacijo, ko se je gradnja začela v bližini hiše, vendar je nemogoče vedeti, kaj se gradi tam in kdaj bo vse konec. Zdaj je ta situacija v preteklosti – vlada Moskve se drži načel odprtosti in dostopnosti informacij v tej zadevi.

Moskva gradbišč na zemljevidu

Združene države so se z Iranom ukinile z jedrsko sankcijo in sankcionirale proti njej. Trump to počne, saj je bil izvoljen za predsednika. Glavna stvar

Mosinzhproekt od leta 2012 opravlja naloge splošnega oblikovalca in tehničnega kupca pri gradnji ključnih cest v glavnem mestu. Po projektih, ki so jih razvili inženirji družbe, je bilo obnovljenih 8 izhodnih avtocest, 13 izmenjav Moskovske obvoznice, zgrajene so bile severozahodne in severovzhodne akorde. Letos so strokovnjaki podjetja sodelovali pri ustvarjanju edinstvenega projekta – tunel Winchester. Ima dva nivoja: pri vožnji po cesti na ulici Narodny Opolcheniya vozniki vozijo v spodnji del na globini 12,5 metrov. Premik v nasprotni smeri poteka na zgornjem delu tunela 10 metrov od tal.

Nove stavbe v Moskvi in ​​Moskvi na zemljevidu

MskGuru.ru je edinstven informacijski portal z obsežnimi bazami novih stavb v Moskvi in ​​Moskvi. Pripravljeni smo vam zagotoviti natančne in izčrpne informacije o hišah v gradnji, razvojnih podjetjih in poudarjati najnovejša dogajanja na primarnem trgu nepremičnin.