Montaža tiru brez začetnih trakov

Montaža 0 Comments
Montaža tiru brez začetnih trakov

NAMESTITEV

Tehnološka postavitev tlaka v prvi vrsti vključuje skladnost z navodili za namestitev in pravilno namestitev njegovih elementov. Preden postavite vprašanje "Kako popraviti stranico?", Morate skrbno preučiti materiale tiru in njegove značilnosti. Vsaka plošča ima posebne ključavnice, ki zagotavljajo enostavno gradnjo, vendar zanesljivo povezavo. Stranišče je pritrjeno na zaboj z običajnimi žeblji ali vijaki. Za njih so vnaprej na voljo posebne odprtine na vrhu plošče. Za olajšanje vgradnje so fasadne plošče FaSiding opremljene s široko paleto dodatkov, ki vam omogočajo, da namestitev tirnice dostopate tudi do nepoklicnih.

Montaža tiru brez začetnih trakov

Ali je mogoče stransko vgraditi brez zabojev: strokovno svetovanje

Takoj odgovorite, da lahko, vendar le na popolnoma ravno leseno površino. Priročni montažni rob na stranskem tiru, z perforacijami za montažo, vam omogoča, da pritrdite ploščo na katero koli površino, če je le pravilno poravnana.

Montaža tiru brez začetnih trakov

Začetna plošča tiru in drugi dodatni elementi

V tem članku bomo opisali, kako določiti začetno raven kovinskega tlaka in kaj v tem primeru iskati. Takoj naj bi rekli, da je namestitev začetnih stranskih trakov kompleksen del, kjer je vse pomembno. Navsezadnje je vrstica pritrjena na okvir in če ni pravilno nameščena in črtica ni mogoče pravilno nastaviti.

Namestitev ob strani

Stranišče je eden najbolj priljubljenih materialov za zaključek fasad. Z njim lahko hitro izolirate stene in dajete zgradbi lep in estetski videz. Obstaja veliko vrst tiru, od katerih ima vsaka svoje značilnosti in specifikacije. Vendar pa je vsaka možnost zelo enostavno narediti sami in dolgo časa ščiti hišo pred zunanjim vplivom.

Montaža tiru brez začetnih trakov

Montaža tiru na letvi

Pri končni obdelavi hiše s stranicami ne morete storiti brez posebnih pritrdilnih elementov, od katerih mnogi hkrati opravljajo dekorativno funkcijo. Na primer, povezovalni trak za stransko stran skriva spoj plošč v vodoravni ravnini, notranji in zunanji kotni elementi pa okrasijo vogale stavbe in zaprejo reže med ploščami v različnih ravninah.