Montaža tehnoloških cevovodov

Montaža 0 Comments
Montaža tehnoloških cevovodov

Najbolj priljubljena

Navedene so sorte cevi, delov in drugih izdelkov, ki se uporabljajo za izdelavo in montažo cevovodov različnih materialov. Opisane so industrijske metode za izdelavo in montažo cevovodov za različne namene, opisana je tehnologija vgradnje cevovodov za plastične cevi. Obstajajo varnostne smernice za preskušanje cevovodov.

Montaža tehnoloških cevovodov

Proizvodnja in montaža tehnoloških cevovodov. R.I. Tavastsherna 1967

8 razdelkov o vseh vidikih fotografije;
73 video lekcij;
6 ur 31 minut najboljših materialov;
5,7 GB materiala na dvoslojnem DVD-ju;

Pregledi knjige "Proizvodnja in montaža tehnoloških cevovodov"

Če še naprej uporabljate našo spletno stran, soglašate z obdelavo piškotkov, uporabniških podatkov (informacije o lokaciji, vrste OS in različice, vrsto in različico brskalnika, vrsto naprave in ločljivost zaslona, ​​vir, iz katerega je uporabnik prišel na spletno mesto, od katere strani ali oglaševanje, jezik operacijskega sistema in brskalnik, katere strani se odpre uporabnika in katere gumbe uporabnik klikne; ip-naslov), da bi upravljali spletno stran, izvajali ponovni zagon in izvajali statistične raziskave in ankete. Če ne želite obdelati vaših podatkov, zapustite spletno mesto.

Montaža tehnoloških cevovodov

Akcije

Proizvodnja in montaža tehnoloških cevovodov.
Knjiga poudarja sodobne metode proizvodnje in montaže jekla, legiranega jekla, litega železa, barvnih kovin in zlitin ter nekovinskih procesnih cevovodov, ki se uporabljajo v različnih panogah. Navedene so praktične tehnike nabave, montaže, montaže, montaže in preskušanja delov, sklopov in blokov cevovodov ter informacije o uporabljenih mehanizmih in napravah.

Montaža tehnoloških cevovodov

Zagotavlja referenčne podatke za izdelavo in montažo cevovodov za različne namene (proces, sistemi za oskrbo z vodo, odplake itd.). Navedeni so kratek opis in tehnične značilnosti opreme in posebnih naprav, ki se uporabljajo pri izdelavi profilov, jeklenih cevi, varjenih in oblikovanih delov plastičnih cevovodov, čiščenja, polnjenja, protikorozijske izolacije cevi in ​​namestitve cevovodnih sistemov. Regulatorni materiali so od 1. januarja 1987