Montaža podloge v kadi

Montaža 0 Comments
Montaža podloge v kadi

Kako pritrditi stenske obloge v kadi

Sodobni gradbeni materiali in tehnologije nam omogočajo gradnjo kopeli različnih materialov. Za stene lahko uporabite pene, okvirje izolirane ščite, sendvič plošče, profilirane ali lepljene laminirane lamele. Notranje oblazinjenje je narejeno iz lepljene in plastične podloge ("izvirna" raztopina), vodoodpornih OSB in plošč iz vlaknenih plošč itd. Vsak od teh materialov ima svoje prednosti in slabosti, od katerih vsaka poišče potrošnika glede na želje in "debelino denarnice".

Montaža podloge v kadi

Kopalna kopel v notranji klopi

Katere vrste materialov se ne uporabljajo za gradnjo kopalnic – opeke, pene betona in plin silikatnih blokov, in še veliko več. Toda samo drevo lahko ustvari to edinstveno mikroklimo, ki bo ugodno vplivala na dobro počutje obiskovalcev parne sobe. Ja, in za videz veliko lepše, bolj znane lesene plošče. In tudi če je kopalnica zgrajena iz lesa betona, kamna ali drugega podobnega materiala, nič ne more preprečiti, da bi notranje površine sten in stropov z leseno ploščo.

Montaža podloge v kadi

Kako namestiti stenske obloge v kopeli in v parni sobi: načine namestitve in pritrditve

Podloga – okolju varen, naraven finišni material, ki je zelo priljubljen zaradi prijetnega videza, pa tudi njenih značilnosti. Sodobna podloga je narejena iz različnih vrst lesa, različnih konfiguracij, primernih tako za prostore za splošno uporabo kot za kopel, savne.

Montaža podloge v kadi

Namestitev obloge v kopeli z lastnimi rokami – vodnik po korakih o tem, kako obložiti parno kopel in savno

Les je material, ki se že dolgo uporablja za obloge kopeli in savne. Tam je, da drevo na najboljši način razkrije svoje lastnosti – sposobnost ustvarjanja mikroklime in popolno ohranjanje toplote.

Montaža podloge v kadi

Pokrivna kopalna plošča: navodila po korakih

Vse pravice do informacij in besedil, objavljenih na tem viru, pripadajo njihovim avtorjem in so zaščitene z zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.
Prepovedano je polno kopiranje materialov s spletnega mesta! Z delnim citatom je hiperpovezava na tutknow.ru obvezna in ni zaprta za indeksiranje.