Montaža notranjih pobočij

Montaža 0 Comments
Montaža notranjih pobočij

Tehnološka namestitev pobočij na oknih

Notranji pobočji se nahajajo neposredno v prostoru in nimajo posebne funkcionalne vloge poleg stiskanja in delujejo tudi kot zasnovo spojev med oknom in steno. V nasprotju s tem zunanja pobočja zagotavljajo zvočno in toplotno izolacijo, zaščito prostora pred vlago, toploto in temperaturnimi spremembami.

Montaža notranjih pobočij

Namestitev plastičnih pobočij naredite sami

Moderna plastična okna se lahko štejejo za idealno nameščene le, če imajo lepo urejena pobočja v skladu s pravili tesnjenja. Lepo izdelana pobočja so estetska, nosijo del izolacijskega tovora, ki preprečuje, da se namestitveni sklepi ne znojajo. Z nepismenim dekoriranjem pri prezračevanju oken zaradi padca temperature se uniči struktura gradbenega materiala in izgublja privlačnost odprtin oken. Pomembno je, da korak za korakom namestite plastične zunanje in notranje stebre, v skladu z vsemi pravili, s spoštovanjem tehnologije.

Montaža notranjih pobočij

Kako namestiti plastična pobočja na oknih sami? Fotografija in video

Ali želite zamenjati / namestiti pobočja na plastičnih oknih in pokličite mojstra drago? Ali je vaš cilj – slediti "ooh teh" inštalaterjem? V vsakem primeru morate biti tujec v tej zadevi. Oglejte si glavne faze dela, razložite fotografije in videoposnetke.

Montaža notranjih pobočij

Montaža notranjih pobočij iz plastičnih oken brez pomoči čarovnika.

Zamenjava struktur oken v hiši se ne konča s pritrditvijo novih oken v odprtino, dokončanje zunanjih in notranjih pobočij je še vedno potrebno. Mnogi kupci verjamejo, da je okno nameščeno, zaprto, in to je dovolj, da se razlikuje od drugih oken samo v videzu s prozorno montažno peno. To ni res!

Montaža notranjih pobočij

Samonastalitev pobočij na plastičnih oknih

Vgradnja plastičnih oken zahteva integriran pristop, saj okno ni le funkcionalen del prostora, temveč tudi pomemben del notranjosti. Nujno je, da je končni rezultat všeč vašemu očesu. Mnogi kupci ne pripisujejo velikega pomena za zaključek okenskih pobočij, saj je to zapravljanje denarja. Vendar pa sčasoma se zavedajo, da je treba pobočja še vedno narediti, ker brez njih nova lepa okna ne bodo mogoča.