Montaža mavčnih plošč iz mavčne plošče knauf

Gradnja 0 Comments
Montaža mavčnih plošč iz mavčne plošče knauf

Predelne stene

Pojem "suha" gradnja vključuje zasnovo in konstrukcijo lahkih okvirjev, katerih postavitev zahteva minimalna sredstva in fizične napore. Nemška družba KNAUF proizvaja visoko kakovostne materiale, potrebne za opravljanje takšnega dela in je neke vrste zakonodajalec, ki določa standarde za to vrsto dejavnosti. Sistem Knauf za mavčne plošče je znan vsakemu profesionalnemu graditelju. Zdaj je na vrsti, da se podrobneje seznanimo s temi strukturami.

Montaža mavčnih plošč iz mavčne plošče knauf

Pregradne stene Knauf

Kompleksni sistem Knauf je poseben niz skrbno izbranih materialov, iz katerega je nameščena pregrada z oblogami GLC na kovinskem okvirju, ki je pritrjena po obodu do gradbenih konstrukcij. Celoten sistem je sestavljen elementno in je povečal strukturno togost. Vsak od njegovih sestavnih delov je izdelan v skladu s sodobnimi tehnologijami, ima funkcionalno usmerjenost, podvržen strogemu nadzoru kakovosti.

Montaža mavčnih plošč iz mavčne plošče knauf

Kako je namestitev particij Knauf

Do sedaj je suhomontažni material – najbolj priljubljen material za zaključevanje predelnih sten, dekorativnih instalacij, niš in lokov v prostorih. Vendar je treba omeniti, da je za te strukture potrebna močna podpora. Uporabljamo lesene ali profilne okvirje.

Knauf pregrade: ustrezna navodila za vgradnjo

Drywall je najbolj priljubljen material za gradnjo predelnih sten, dekorativnih struktur, niše v stenah, odprtinah, lokih in še veliko več. Toda vse to zahteva zanesljivo podporno strukturo. Lahko so narejeni iz drevesa in iz profila. Danes so Knauf particije zelo priljubljene. To je gradnja suhih zidov, okvir je izdelan izključno iz kovinskega profila. Hkrati se opažajo vse vrste odtenkov, ki lahko škodijo celovitosti in splošni zanesljivosti.

Montaža mavčnih plošč iz mavčne plošče knauf

Pregrada KNAUF z mavčno ploščo C111 z enim odtenkom. Navodila za namestitev

Mavčne plošče so najhitrejši način za razmejitev prostora. Poleg tega je to precej preprost postopek, tako da se lahko obrtnik obvlada z mavčno ploščo. Če želite namestiti najbolj ekonomično particijo z enoslojnim ometom iz mavčnih plošč, si oglejte videoposnetek na tej strani.