Montaža mavčne plošče na stropu dvonivojske

Kako narediti 0 Comments

Ključne točke, ki jih je treba upoštevati že na samem začetku

Ta članek je namenjen temu, kako dvostopenjski zgornji meji z lastnimi rokami. Kot primer, razmislite o oblikovanju stropne strukture z obokanim orisom. Namestitev takega stropa se morda zdi težko za mnoge ljudi, vendar vam poskrbimo, da lahko z vsemi pravimi materiali in orodji ter z uporabo naših navodil skoraj vsakdo obvlada to delo.

Montaža mavčne plošče na stropu dvonivojske

testVisečo mavčno ploščo strop

Vrzi skelet skelet, postavite skakalec, pritrdite liste – vse je jasno. Preprosto je narediti eno stopnjo mavčne plošče. Toda kaj storiti, če žena želi "nekakšen zavitulin", ali hčerka pravi, da je potrebno "tukaj je okvir in znotraj žarnice sveti, videl sem dekle"? Takšno delo lahko naročite v katerikoli gradbeni družbi. Ampak ali je res bolje plačati tujcem, kot pa sami dvostopenjski strop, in prosim svojo družino, pri čemer prihranite denar? Torej, naredimo drugo stopnjo zgornje meje.

Montaža mavčne plošče na stropu dvonivojske

Drywall strop design

V našem primeru pritrdimo plošče iz suhih zidov v središču, ki bodo že zdaj dejanski strop, s pomočjo suspenzij vogalov, križev in profilov izdelamo okostje, na katerem bomo pospravili drywall. Na sliki 2 si lahko ogledate pribor, ki se uporablja za svežnje profilov.

Kako narediti dvostopenjske mavčne plošče – najbolj priljubljene rešitve in pravilno zaporedje dela

Ni skrivnost, da so nenavadni in lepi stropi v notranjosti danes najpogosteje izdelani s pomočjo suhih zidov. In če pogledate skice, sheme ali fotografije notranjosti, kjer obstajajo kompleksne stropne strukture na več nivojih, se zdi, da z rokama ni mogoče izdelati dvostopenjskih zgornjih mej iz suhih zidov.

Kako narediti dvostopenjski strop mavčnih plošč: označevanje, namestitev okvira prvega in drugega nivoja, namestitev listov

Če višina vaše sobe presega 250 cm, potem to pomeni, da lahko mavčno ploščo stojite na dveh ravneh, ne da bi pri tem ogrozili višino prostora. V tem članku se bomo naučili, kako pravilno izvajati dvostopenjske zgornje meje mavčnih plošč, poleg tega pa si lahko ogledate video predstavitev takega dela.