Montaža keramičnih plošč video

Montaža 0 Comments
Montaža keramičnih plošč video

Montaža naravnih keramičnih ploščic. (Fotografija)

Hiša je bila zgrajena v 30-ih letih prejšnjega stoletja. Trajne, skoraj 60-centimetrske stene opeke so preživele v današnjih dneh v popolnem stanju, toda stara streha diamantno oblikovanih azbestno-cementnih ploščic, poslikana z rdečimi, ni ustrezala lastnikom, predvsem iz okoljskih razlogov.

Montaža keramičnih plošč video

Montaža keramičnih ploščic

Uporaba sodobnih keramičnih ploščic za zapiranje strehe vključuje upoštevanje številnih zahtev v zvezi s pomembno težo uporabljenega strešnega materiala. Z vsemi nedvomnimi prednostmi te vrste premazov (npr. Zanesljivosti, trajnosti in izvirnosti) je vgradnja keramičnih ploščic mogoče izdelati le na predhodno ojačenih strukturah.

Montaža keramičnih plošč video

NAMESTITEV KERAMIČNIH PLOČEV

Naravna taljiva glina se uporablja kot glavna surovina za proizvodnjo keramičnih ploščic, kar omogoča, da se ta material razvrsti kot izdelek z visoko okoljsko učinkovitostjo. Od tu tudi prihajajo nekatera nadomestna imena ploščic – naravne ali gline. Naštejte vse prednosti ploščic iz gline, verjetno nima smisla, saj njena priljubljenost govori o sebi.

Montaža keramičnih plošč video

Polaganje keramičnih ploščic

Treba je spomniti, da je ta material primeren za strehe z nagibom več kot enajst stopinj (optimalno – petdeset stopinj). In danes bomo upoštevali tehnologijo vgradnje keramičnih ploščic, nudili navodila za montažo in ceno del in gradiv na m2.

Cena namestitve keramičnih ploščic.

Dolgo ste se odločili za raznovrstne materiale za strešne kritine, kaj je bolje pokriti streho vaše hiše ali koče v vaši hiši, in končno se odločili, da daste prednost keramičnim ploščicam? Lahko ste prepričani, da ste naredili pravo izbiro, saj je naravna keramična ploščica najbolj vzdržljiva, zanesljiva, estetska, prestižna. Vendar ne pozabite, da je namestitev keramičnih ploščic zapleten, večstopenjski postopek in brez pomoči strokovnjakov ne morete storiti. Da bi upravičili vašo izbiro, tako da vam, vašim otrokom in vnukom ne bo treba skrbeti za streho te hiše, morate strokovnjakom postaviti keramične ploščice.