Montaža gabionsa krasnodar

Montaža 0 Comments

Montaža gabions in geomaterialov – zagotovljena kakovost!

Namestitev konstrukcij iz gabionov in pergona ni zapleten proces, vendar ima veliko prefinjenosti in odtenkov, da le tisti, ki vedo, kdo jih je že več let in v velikih količinah sestavljal. Če želite, lahko sami namestite strukture, vendar obstaja veliko tveganje za kaj narobe. Kot posledica nepravilnih dejanj lahko ograje, pritrdilna stena ali katera koli druga utrdba, ki ste jo zgradili, zlomi z vsemi posledičnimi posledicami. Edina prednost samozaposlitve – le majhen prihranek v denarju. In potem, če je vse v redu!

Montaža gabionsa krasnodar

NAMESTITEV GABION

Namestitev gabionov je hkrati enostavnejši postopek od vgradnje ograje iz betona ali kovine, pa tudi bolj zapleten. Kako je to mogoče? Težko je zaradi specifičnosti postopka in nenavadne narave uporabljenih materialov, ampak zgolj zaradi izjemne tehnologije.

Gabionske ograje in gabionske strukture

Ograje iz gabionov – relativno nov pogled na ograjo v Rusiji. Pred tem so vedeli o njih. Toda redko se uporablja. Ker so ti modeli dražji od ograje iz lesa ali profesionalnega tla. Vendar imajo gabionske ograje številne prednosti, ki zlahka pokrivajo le negativne stroške.

Montaža gabionsa krasnodar

Nakup gabions v Krasnodru: vrste, cene, pregled in primerjava

Gabioni, kaj je to? To so konstrukcije žičnih okvirjev. Uporabljajo se pri gradbenih delih (krepitev šibkih tal, brežine rezervoarjev, cevovodov, ceste) in oblikovanja krajine (ustvarjanje ograj, krepitev temeljev, majhne arhitekturne oblike in tako naprej).

Montaža gabionsa krasnodar

Polaganje gabionov. Montaža in montaža gabion struktur.

Gabioni so obsežne mrežne strukture iz jeklene žice s premazom cinka ali galfan. Pri uporabi gabionov v agresivnem okolju se na žico dodatno uporablja PVC ali HDPE premaz. Očesne celice (običajno šestkotne oblike) so napolnjene z naravnim kamnom, ki je nekoliko večja od velikosti mrežnega očesa. Ker je vsak gabion trdno povezan s sosednjimi gabionsi z galvanizirano žico, lahko celotna struktura vzdrži ogromne obremenitve (val, led, erozija, povezana s pritiskom tal itd.).