Montaža fasadnih ploščic

Montaža 0 Comments
Montaža fasadnih ploščic

Postavitev sprednjih ploščic na mokro in suho pot

Ste opazili, kako se hiša spremeni po soočanju? Ima svoj "obraz" – privlačen in edinstven. Vloga "kozmetike" pri dekoriranju sten se daje različnim materialom s katerimi se soočajo, med katerimi je tudi prednja ploščica. Naravni izdelki ne samo okrasijo. Delujejo po načelu zaščitne "smetane": zaščitite dom pred zmrzaljo, vročim soncem, dežjem in snegom. Toda vse te prednosti začnejo delovati, če je ploščica pravilno nameščena. Vipklinkerju smo pozvali strokovnjake o različnih tehnologijah soočanja s hišo.

Obloge za fasade – odtenki dela

Končna faza gradnje zasebne hiše ali popravilo stare fasade postane njen končni cilj. Ni samo lepa, temveč tudi znatno poveča življenjsko dobo. Za soočanje s fasado danes je mogoče uporabiti različne materiale, vendar najbolj priljubljenih sodobnih keramičnih ploščic. Visoka kakovost zaključnih fasadnih plošč bo zaščitila hišo pred poškodbami, izpostavljenostjo sončni svetlobi, dežju, zmrzali.

Montaža fasadnih ploščic

Kakšna je fasadna ploščica

Fasadne ploščice dajejo stavbi privlačnost in individualnost ter hkrati ščitijo fasado zaradi atmosferskih pojavov in prispevajo k toplotni izolaciji stavbe. Za obrezovanje fasade z naravnim kamnom je čudovito in praktično, a vprašanje temelji na stroških materiala. Umetna sprednja ploščica služi kot dobra zamenjava naravnega kamna. Ker ima kakovost naravnih materialov, je ploščica nižja.

Montaža fasadnih ploščic

Navodila za montažo fasadnih ploščic

Fasade sodobnih hiš, obložene s ploščicami, ne izgledajo slabše kot z dekoracijo naravnih materialov. Obenem je namestitev fasadnih plošč veliko lažja in hitrejša, njegova učinkovitost pa ni manjša od naravnega kamna. Prednosti fasadnih ploščic, izdelanih z uporabo marmorja iz betonske tehnologije:

Montaža fasadnih ploščic

Montaža fasadnih ploščic. Goljufija za nadzornika // FORUMHOUSE

V tem članku bomo poskušali razkriti vse informacije o tem zaključnem gradivu, kakšne prednosti ima, kjer se nanaša, vam bomo celo povedali, kako ga sami izdelati. Toda začnimo s tem, kako sestaviti fasadne ploščice z lastnimi rokami.