Montaža cevi kanala kijev

Montaža 0 Comments

Montaža zračnih kanalov in prezračevalnih sistemov Kijev

Vgradimo prezračevalne sisteme v povezavi z drugimi gradbenimi sistemi (ogrevanje, odvodnjavanje, kanalizacija, oskrba z vodo). Imamo dragocene 10-letne izkušnje z različnimi prezračevalnimi sistemi. V zaupanju v načrtovanje in namestitev prezračevanja, klimatizacije in razvlaževanja na objektu boste prejeli dobro organizirano delo in kakovostno vgradnjo vseh sistemov, katerih vzdržljivo delovanje vam bo omogočilo, da uživate v čistem in svežem zraku brez odpiranja zračnikov na star način.

Montaža zračnih kanalov, prezračevalnih sistemov Kijev

Montaža prezračevalnih kanalov v Kijevu ni vedno izvedena na enostavno dostopnih mestih. Če govorimo o proizvodnih delavnicah, skladiščih ali drugih prostorov v hangarju, kjer se delavci nenehno nahajajo, bo postavitev odrov ali klicanje žerjavov zelo oteženo osebju podjetja, precejšen znesek pa bo treba nameniti iz proračuna.

Montaža cevi kanala kijev

Vgradnja prezračevalne opreme

Glavna naloga zračnih kanalov je prevoz zraka za vzdrževanje svežega zraka v prostoru ali za tehnološke namene. Kiev inženirji strokovno načrtujejo in namestijo zračne kanale. S konfiguracijo so okrogli, kvadratni in pravokotni prerez. Vsak obrazec ima svoje prednosti in slabosti.

Montaža cevi kanala kijev

Vgradnja zračnih kanalov

Pri nameščanju zračnih kanalov skupaj z industrijskimi plezalci ljudje iz proizvodnih in montažnih podjetij delajo na prezračevanju. Vodijo proces in se odločijo, na katerem mestu je najbolje namestiti to opremo, pri tem pa uporabite poseben tehnični zemljevid, ki shematično prikazuje, kje in na katerem mestu je treba namestiti ta ali ta element. Takšni strokovnjaki so potrebni pri nameščanju vodov, pri demontaži pa je njihova prisotnost neobvezna.

Montaža cevi kanala kijev

Montaža prezračevalnih sistemov

Izvaja se profesionalna namestitev prezračevalnega sistema, ki zagotavlja aktivno kroženje zračnih mase, zmanjša koncentracijo patogenih bakterij, prahu in alergenov v zraku, odstranjuje maščobe, dima in pline, ki se oddajajo v različnih tehnoloških procesih.