Montaža blokade plinskih blokov

Betonski 0 Comments
Montaža blokade plinskih blokov

Zidarska razdelitev plinskega bloka ali blata iz pene – Cene

Prva faza namestitve naj bi začela z označevanjem. Črta se črpa na tleh, kjer bo pregrada potekala. Nadalje, ob označevalni liniji je postavljen ruberoidni trak. Lepilna zmes je treba nanesti na strešni material in na območju spojev prezračevanih betonskih sten s steno. Prvo vrsto zidarjev je treba zgraditi na ravni stavbe. Steno je treba povezati s predelno steno s pomočjo pritrdilnikov za železo, upognjene pod pravim kotom, ki so pritrjene s sidri, vijaki. Pregradne stene iz gaziranega betona se enostavno montirajo, vendar pa ta postopek zahteva posebno vedro enake širine kot bloki.

Montaža blokade plinskih blokov

Pregrade iz gaziranih betonskih blokov (glavni razred)

Delo pri gradnji predelnih sten iz blokov z lastnimi rokami se dejansko začne z nakupom materialov in dodatnih elementov. Potrebno je kupiti blokove, lepilne malte, sidra in orodja. Izračunajte število blokov je zelo preprosto: ugotovimo, kje je stransko območje vsakega bloka, poskusite na površini stene in kupite 3-4 blokov več, kot se je izkazalo.

Montaža blokade plinskih blokov

Postavitev predelnih sten iz blokov pene v Ukrajini

Zaradi naraščajoče priljubljenosti betonskega betona se vedno bolj uporablja pri gradnji notranjih sten. Stene betonskega betona so lahko debele 10 cm, 15 cm, 20 cm, gostota D500. Tako polaganje se lahko izvede na stropih in na tleh.

Montaža blokade plinskih blokov

Polaganje sten in predelnih sten iz plinskega bloka

V našem času so postali zelo priljubljeni betonski bloki, ki se pogosto uporabljajo za zidane zidove ob prenovi stanovanja z obnovo. Je lahek, porozen material z dobrimi toplotnimi izolacijskimi lastnostmi. Za gradnjo sten in predelnih sten se uporabljajo plinsko-betonski bloki z debelino 100-200 mm, v obsegu stanovanja, ki je dovolj.

Montaža blokade plinskih blokov

Predelne stene iz gaziranih betonskih blokov, naprave in instalacijske tehnologije

Pregrada je odlično tehnično konstruktivno orodje, ki vam omogoča, da naredite veliko majhnih prostorov iz ene velike prostore ali celo prostorov prostora, ki ga delite na določene funkcionalne dele. Glede na umestitev obstajajo različne zahteve: