Montaža aluminijastih kompozitnih plošč

Montaža 0 Comments

Fasadni trg – prezračevalni sistemi, porcelanske ploščice –

Zunanja stena, fasada stavbe mora imeti dobro oblogo. Za oblogo fasade stavbe z uporabo kompozitnih plošč. Do danes je veliko možnosti za soočanje s fasado. Na trgu gradbenih materialov uporabljamo veliko vrst kompozitnih plošč.

Namestitev podsistema z aluminijastimi kompozitnimi kaseti

Valjčne kompozitne plošče so zapiranje zgornje in spodnje kasete iz aluminijaste folije. To je storjeno, da zaprete plast od predvidenega požara. Včasih arhitekt predvideva perforacijo na fasadnem materialu iz kompozitnih plošč iz aluminija. V tem primeru morajo biti notranji konci luknje zaščiteni in podvrženi postopku valjanja.

Montaža aluminijastih kompozitnih plošč

Materiali za gradnjo in oglaševanje. Prosojni modeli

Za žaganje in rezkanje kompozitnih aluminijastih plošč je potrebno uporabiti ročno in stacionarno opremo. V primeru velikega dela s kompozitnimi ploščami seveda govorimo o stacionarni opremi. To je predvsem žaga. Ročne žage vključujejo krožne žage, krožne rezkarje in preprosto rezkala. Glavna razlika med krožno žago in rezkalno mizo je, da ima pogonska mlinica na isti gredi kontaktni valj in ploščasto mlin. Zamenljivi kontaktni valj vam omogoča natančno vzdrževanje globine rezkanja za različne debeline materiala. Seveda z žaginim listom lahko nastavite štrlino žaginega lista in poskusite z mletjem, postavite list na ravno površino. V tem primeru je vse odvisno od vaših izkušenj in spretnosti.

Fasade iz Alucobonda: navodila za vgradnjo

Sprednji material, ki je prejel ime Alucobond, danes pridobiva priljubljene točke v ruskih širinah. Razlogi za uspeh Alucobonda so, kot vedno, preprosti: poceni, estetski videz, dobra izvedba, enostavnost namestitve. njegovo vgradnjo

Montaža aluminijastih kompozitnih plošč

Vgradnja prezračevanih fasad iz aluminijastih kompozitnih plošč

Vgradnja fasade aluminijastih kompozitnih plošč je precej težek in zapleten proces, ki zahteva določene tehnične sposobnosti, veliko in drago orodje, vendar obstaja več deset načinov in tehnologij za montažo prezračevanih fasad s kompozitnimi ploščami.