Modni trendi v notranjosti leta 2016

Oblikovanje 0 Comments
Modni trendi v notranjosti leta 2016

Oblikovanje notranjih prostorov 2016-2017 – Materiali

V današnjem hiperaktivnem svetu je funkcija doma zmanjšana na minimum – za počitek, sprostitev, spanje. Nič v hiši ne bi smelo ovirati teh treh medsebojno povezanih procesov, nasprotno – vsaka stvar je oblikovana tako, da prispeva k temu v največji možni meri. Poleg tega sodobna hiša je veliko več kot štirje steni. Kako je to mogoče? V našem gradivu preberite o trendih v notranjosti leta 2016.

Trendi oblikovanja notranjosti 2016: najboljši notranji trendi v krizi

V zadnjem času se je zdelo, da je notranjost vašega doma najlepša in prijetna, v zadnjem času pa se je zdelo, da je vse barve izginilo, pohištvo prenehalo biti udobno, v kuhinji in kopalnici pa se ne želim dolgo časa zadrževati.

Modni trendi v notranjosti leta 2016

39 sodobnih dizajnerskih idej različnih sob v stanovanju. Foto novice in trendi

Pomembnost stilskih odločitev v notranjosti je veliko bolj milostiva do denarnice stranke, ne pa modne piste. Variante stene, tal, pohištva – vse je sveže in ostane priljubljeno že dolgo. Če ste opravili popravila pred letom dni, po vseh modnih trendih, bo še vedno pomembna za najmanj pet do deset let.

Modni trendi v notranjosti leta 2016

Trendi oblikovanja notranjosti v letu 2016

Ekološko prijazna zasnova ne odstopa od položaja vodilnega trenda zadnjih nekaj let. Želja po naravnih materialih je pomembna tudi leta 2016, vendar bodo dekorativni elementi nastavili ton: osredotočili se bomo na ustvarjanje harmonije in udobja doma. Ne boste morali drastično spremeniti prostora: samo dodajte podrobnosti in premagajte znano notranjost. Skupaj z oblikovalcem biroja Romanoff & Wood povemo glavne nove trende.

Modni trendi v notranjosti leta 2016

Barva v notranjosti 2017

Iskreno ne vemo, kaj imate v mislih – narediti velik remont v vašem stanovanju ali samo kozmetični. V celoti priznavamo, da sploh ne nameravate popravljati ali obnoviti. Ampak, če po branju tega članka želite posodabljati vsaj nekaj v svoji hiši (npr. Zamenjati oblazinjenje na kavču ali kupiti novo svetilko) in posledično narediti svojo "utrdbo" malo bolj udobno, bolj modno in sodobno, bomo zelo, zelo z veseljem