Minvata pod ceno mavca

Namestitev 0 Comments
Minvata pod ceno mavca

Basalt izolacija za fasado

Najenostavnejša tehnologija je ureditev toplotne izolacije fasade z opečnimi oblogami. V tem primeru je izolacija nameščena med nosilno steno in oblogo, dobro izdelano ali bavarsko zidano. Toda v vsakem primeru bazalt volna vam omogoča, da zanesljivo ogrejete hišo in uredite udobno stanovanje po evropskih standardih.

Mineralna volna pod mavcem v Sankt Peterburgu | Proizvajalci in blagovne znamke

Bazaltna izolacija za fasado zanesljivo ščiti stene pred negativnimi vplivi, zmanjšuje toplotne izgube, zmanjšuje stroške ogrevanja in podaljšuje življenjsko dobo stavbe.

Minvata pod ceno mavca

Ogrevanje sten hiše pod fasadnim ometom

Izolacija sten hiše s fasadnim ometom se nanaša na energetsko varčno gradbeno tehnologijo, ko je izbrana, je število hladnih mostov minimalno in zaščitna obloga istočasno opravlja dekorativne funkcije. Ugotovljeno je, da je namestitev toplotne izolacije zunaj stavb 6-krat bolj učinkovita od notranjega dela, pri čemer se odpravi napačna lokacija rosišča. Proces je sestavljen iz lepljenja izolacijskih plošč na pripravljene stene hiše, jih ojačiti s fino mrežico in konča s prepustnim dekorativnim ometom. Zaradi potrebe po razredčevanju lepil je tehnologija imenovana "mokra fasada", za materiale za toplotno izolacijsko plast so podane številne zahteve: morajo biti odporne na vlago, mehanske obremenitve in vzdržati težo podloge.

Minvata pod ceno mavca

Cena ogrevanja fasade mineralne volne

Nudimo izolacijo fasad mineralne vode po ceni 1050 p / m2 (11.2014). Stroški dela vključujejo razporeditev zaščitno ojačenih in dekorativnih premazov. Izdelujemo toplo in lepo fasado. Pokličite, navedite nianse in naročite izolacijo okolju prijazne mineralne volne!

Minvata pod ceno mavca

Kamena volna – ISOVER izolacija

"Mineralna volna" je toplotnoizolacijski material, proizveden na osnovi mineralne volne ali kamnitih vlaken. Z drugimi besedami, kamena volna je neke vrste mineral. Proizvodnja kamene volne se izvaja iz naravnih komponent – kamnin, predvsem bazaltov. V tem primeru se material tudi imenuje bazalt volna ali bazaltna izolacija.