Mesto victory plaza setl

Gradnja 0 Comments
Mesto victory plaza setl

LCD "Victory Plaza" (Victory Plaza)

Setl City bo zgradil stanovanjski kompleks "Victory Plaza" na ulici Gastello v moskovskem okrožju Sankt Peterburg. Poslovni hiši v klasičnem slogu. Fasada bo okrašena s pilastri, rustikacijami, zalivi in ​​francoskimi balkoni. Atrij dvorišča bo okronan s stekleno streho na nivoju šestega nadstropja.

LCD Victory Plaza, mesto Setl

Setl City pričakuje, da bo v začetku leta 2017 začel gradnjo sedem-nadstropne stanovanjske stavbe poslovnega razreda z dnevno površino 14 tisoč kvadratnih metrov. Hiša bo imela 128 apartmajev, dvonivojsko podzemno parkirišče za 125 avtomobilov in nestanovanjskih prostorov s površino okoli 1 tisoč kvadratnih metrov. m

Mesto victory plaza setl

O stanovanjskem kompleksu "Victory Plaza"

V okrožju Moskve je zelo dobro razvita socialna in komercialna infrastruktura. V bližini je več kavarn, restavracija, kozmetični salon, lekarna, supermarket, športni kompleks, vrtec, telovadnica in pisarna Sberbank. Poleg tega v okrožju obstaja več velikih nakupovalnih centrov in hipermarketov.

Oblaki v gozdu

Gradnja stanovanjskega kompleksa Victory Plaza se izvaja v okrožju Moskvi v Sankt Peterburgu. Delo na spletni strani je dovoljeno opravljati do 27. februarja 2017. Do leta 2008 je bil na tem območju lociran kino Zenith. Prvotno je koncernska skupina Konrad nameravala graditi 125-metrski poslovni center na svojem mestu, toda lokalnim prebivalcem se je temu nasprotovalo in doživljalo, da bi visoka rast razkrila pogled na ansambel Chesmensky samostana. Rezultat te konfrontacije je bila odločitev sodišča, ki je prepovedala gradnjo stolpnice. Vendar pa je decembra 2015 izdano dovoljenje za gradnjo stanovanjskega kompleksa do višine sto metrov. Januarja 2016 je postalo znano, da višina LCD zaslona Victory Plaza ne bo presegla 23 metrov.

Mesto victory plaza setl

LCD Victory Plaza ("Victory Plaza")

Victory Plaza LCD je nov projekt Setl City, ki se gradi v okrožju Moskve. Mesto je bilo izbrano za gradnjo na 7. ulici Gastello. Pred tem je bila zgrajena kinoteka Zenit, ki je bila razstavljena pred nekaj leti, in stran je bila večkrat prodana.