Mesečna pristojbina v naselju

Gradnja 0 Comments
Mesečna pristojbina v naselju

Stroški bivanja v koči vasi

Hiša iz A do Ž: prodaja in najem primestnih nepremičnin v Sankt Peterburgu in Leningradu, načrtovanje in gradnja hiš, življenje in rekreacija zunaj mesta.

Mesečna pristojbina v naselju

Tarife za komunalne storitve vikend vasi

Želja, da prihranite pri nakupu, je popolnoma normalna za vsako osebo. Še posebej, če govorimo o tistih postavkah stroškov, ki se lahko resnično zmanjšajo precej legitimno. V tem članku bomo govorili o prihrankih na računih za uporabnike – glavnem "glavobolu" za večino Rusov.

Mesečna pristojbina v naselju

1. Upravljanje vasi je podjetje ali rezidenti se financirajo z dejanskimi ocenami.

Menijo, da prisotnost merilnika v hiši ščiti pred neupravičenimi plačili. Ampak obseg tarif za plin, električno energijo in vodo se običajno ne razpravlja. Kdo lahko pojasni, kako se oblikuje cena na kubični meter ali kilovat?

Mesečna pristojbina v naselju

Imate kaj dodati? Napišite!

Stroški storitev v ekonomskem razredu se zelo razlikujejo od projekta do projekta. Dmitry Gordov (partner, razvijalska skupina Integra) navaja primer poravnave Yasnogorye: mesečna plačila za vzdrževanje ozemlja in omrežij, pa tudi zaokroženo varnost, vse stroške 2.500 rubljev od mesta, ne da bi upoštevali neposredne stroške električne energije in plina. "Nekomu se zdi, da je ta znesek velik, v resnici pa je komaj dovolj za zaščito in osnovne izboljšave, da ne omenjamo amortizacije in vzdrževanja premoženja. Zato, če v vaši koči poravnave vam je povedal, da je mesečna pristojbina vzdrževanja 500 rubljev. "Verjemi mi, ta denar je zlorabljen."

Mesečna pristojbina v naselju

Koliko vzdrževanje koče v Moskvi?

Lastniki stanovanj v primestnih naseljih se soočajo s potrebo po dodatnih stroških za njegovo vzdrževanje. Kupci morajo imeti v mislih, da poleg mesečnih stroškov za javne gospodarske službe še vedno plačate dodatno za stroške poslovanja. Mesečna plačila v koči vasi se lahko zelo razlikujejo in so odvisna od številnih dejavnikov: števila hiš v vasi, varnostnih storitev za ozemlje, vzdrževanja inženirskih objektov, čiščenja in vrtnarjenja ozemlja, razsvetljave cest, čiščenja rezervoarjev, gozdov itd.