Mehka streha ruberoid

Namestitev 0 Comments
Mehka streha ruberoid

Krovstvo strešnega materiala in njegove naprave

Zaradi takšnih lastnosti, kot so nizka cena, enostavnost namestitve in trajnost, je pokrivanje strešnih materialov priljubljeno, ko gre za pokrivanje ravnih, vodoravnih streh. Danes gradbeni trg ponuja strešne kritine, občutljive za različne modifikacije za uporabo v vseh pogojih in načinih delovanja. Danes bomo govorili o sortah strešnega materiala strešne kritine, njegovih značilnostih in pravilih strešne kritine naprave.

Mehka streha ruberoid

Strešna kritina: tehnologija namestitve

Krovski material je že dolgo priljubljen. Posebej pogosto strešni materiali strešne kritine potekajo na majhnih hišah, kopališčih in vikendah. Ta material ima nizke stroške v primerjavi z valovitimi in ploščicami ter zato bolj dostopen.

Mehka streha ruberoid

Posebnosti strešne kritine s strešnim materialom

Količina potrebnega materiala je odvisna od kota naklona strehe. Torej, če je kot 45 stopinj, potrebujemo le 1 sloj strešnega materiala, če je od 20 do 40 stopinj, potem sta potrebna dva sloja in pod kotom 5-15 stopinj je treba položiti 4 sloje materiala.

Mehka streha ruberoid

Naša organizacija proizvaja strešno delo v Harkovu in regiji Harkov. Stroški polaganja evro ruberoid od 55 UAH / m2. Cena popravila strehe v Harkovu z našim materialom bo od 120 UAH / m2 (material + delo).

Stroški popravila strehe vključujejo: nakup strešnih materialov, plin, posipanje strehe, površino pokrivajo s podlogo ali mastiko, drsne materiale na strehi in neposredno namestitev mehke strehe (polaganje euroroofing materiala).

Včeraj 12:35

Mehka streha ruberoid

Spletna stran podjetja "Mehka streha Krivoy Rog"

Tako kot veliko drugih stvari streha potrebuje tudi popravila. To velja za vse premaze, vključno s kritino. Mnogi se sprašujejo, kako pogosto morate preveriti stanje strehe strehe? Svetujemo vam, da to storite vsakih 2-3 let, da preprečite ali odpravite uhajanje strehe v začetni fazi, ker nič večnega in pod vplivom temperature, zmrzali, toplote in vlage katera koli strešna snov izgubi svoje zaščitne lastnosti in potem je popravilo strehe neizogibno, celo majhna.