Mavec stene vologda

Notranje 0 Comments

Pripravljeni smo, da vas pokličemo v 27 sekundah!

Visokokakovostna notranja obdelava vključuje vse vrste dela pri zaključevanju notranje opreme v vseh prostorih. Prav tako opravljamo stenske obloge ali dekorativne zaključne in zunanje zaključne fasade Vologda .

Demontažna dela

Odločili smo se, da začnemo popravljati prostore, spremeniti notranjost, preurediti stanovanje ali pisarno ali zgraditi hišo, samo pokličite nas in naš strokovnjak bo prišel k vam ob pravem času (preverite in se posvetujte brezplačno), ki bo opravil inšpekcijski pregled, opravil vse potrebne meritve prostora, se seznanil z vašimi željami svetuje o vseh vaših vprašanjih. Na vašo zahtevo lahko oblikujete projektni načrt prihodnje notranjosti vašega stanovanja, pisarne ali doma.

Iščete delo?

Iz leta v leto hranimo cene na ravni povprečja na trgu, hkrati pa zagotavljamo brezhibno raven kakovosti in storitev. Cene za zaključna dela najdete v ceniku seznama 2018 spodaj.
Bolj natančno izračunamo, ko se naš mojster seznani z željami stranke in obsegom dela, ki je v prihodnosti. V sodelovanju s stranko se razvija projektni projekt. V skladu s tem izdelamo podrobno oceno prihodnjih stroškov za materiale in za vse vrste storitev.
Predstavljamo dejanske cene popravil in zaključkov * 2018.

Vologda

Celostno stavbo stanovanjskega kompleksa Belozersky sestavlja 10 zgradb, od tega 9 stanovanjskih zgradb s spremenljivo višino in zgradbo nakupovalnega in zabaviščnega centra. Vse hiše so zgrajene iz opeke v sodobnem sodobnem arhitekturnem slogu, imajo eno zasteklitev in prostorne loggias. Visokokakovostne telekomunikacije dopolnjujejo raven udobnega življenja v kompleksu.

Mavec stene vologda

Brezplačno posvetovanje

Stanovanjski kompleks "Flagman" se nahaja na obrežju reke Vologda – v bližini centra mesta, hkrati pa je odstranjen iz mestnega vrveža in hrupnih ulic. Na območju stanovanjskega kompleksa se načrtuje izgradnja okrog 15 stanovanjskih stavb. Hiša ozemlje vključuje vse, kar je potrebno za šport, družinske sprehode, udoben počitek in otroške igre.