Mavec ali drywall v kopalnici

Debelina 0 Comments
Mavec ali drywall v kopalnici

Navigacija s snemanjem

Irina Pleshanova Prosim, prosim! Kupil sem stanovanje v novi stavbi, ni notranje dekoracije, samo opeke – ali je mogoče. da bi se lahko suhomontažno namažili z nami, bi še vedno naredil vsaj preprost omet, tako da bi bile zapolnjene vse vrzeli tudi pod suhim zidom. in s pritrditvijo, ja, še posebej se učite v kuhinji. v kopalnici in kopalnicah – edinstven omet! Lahko. Samo v tem primeru boste izgubili nekaj prostora (debelina kartona + širina vodnikov, po ceni bo stala več. Plus boste dobili krhke stene, čeprav, odvisno od cilja.

Mavec ali drywall v kopalnici

Mavec ali suhi zid

Mavec je material, ki se v gradbenih in popravljalnih dejavnostih pogosto uporablja za ustvarjanje povsem gladkih in gladkih površin sten in stropov ter za njihovo kasnejšo dekorativno dodelavo. Sestavljen je iz mavca ali cementa, apna, kot tudi različnih posebnih dodatkov, ki obogatijo material, zaradi česar je odporen proti vlagi, tvorbi plesni, glivic in drugih škodljivih vplivov na okolje.

Mavec ali drywall v kopalnici

Mavec ali drywall v kopalnici

Obe metodi imajo svoje prednosti in slabosti. V primeru ometa, morate porabiti veliko časa in porabiti več časa na njem, drywall bo cenejši in poravnava z uporabo se zgodi hitreje. Vendar pa ima drywall veliko pomanjkljivost, območje kopel bo postalo opazno manjše. To je posledica širine suhih zidov in zaščitne plasti, na splošno se bo območje zmanjšalo za 6 centimetrov od vsake stene.

Mavec ali drywall v kopalnici

Drywall v kopalnici.

Prednosti te metode so nekateri prihranki pri stroških med namestitvijo. Ni potrebe po izdelavi okvirja. Kljub temu je možno, da je plošča na steno postavljena na najmanjšo možno razdaljo. Torej, s sorazmerno ravnimi stenami, trak s lepilom traja do 2 cm (v povprečju).

Mavec ali drywall v kopalnici

Poravnava sten v kopalnici z ometom, suhim zidom

Če želite, da vaša kopel dobi res lep čeden videz, bo poravnava sten v kopalnici za vas ena izmed potrebnih faz popravila na ključ. Še posebej, če ste odstranili staro ploščico in ugotovili, da so stene popolnoma neravne! Če imate kakršnekoli dvome o ravnosti ali neenakosti sten, lahko uporabite raven gradnje.