Mavčnoprometni omet za aerated concrete

Tehnologija 0 Comments
Mavčnoprometni omet za aerated concrete

Mavčnoprometni omet

Problem prepustnosti parov ometa se pojavi pri zaključku gaziranega betona. Za takšne zidove je prepustnost pare najpomembnejša lastnost končne prevleke, saj je plinski beton material odprtega porea (dihalni material) in vlaga v obliki pare, potem ko je v plinskem betonu na eni strani omogočeno, da popolnoma izstopi po drugi strani.

Mavčnoprometni omet za aerated concrete

Kako je za gazirane betone uporabljen mavčni omet?

Kakšna je razlika med mešanicami ometov za aerated concrete?

Gasilec, kot material, se je pojavil pred sto leti. Vendar pa smo na našem gradbenem trgu v masovnem dostopu z aerosistemom betona uvedli veliko kasneje.

Mavčnoprometni omet za aerated concrete

Fasadni omet

Mavčno fasado AEROC se nanaša na tankoslojne metode zaključevanja zunanje površine gaziranega betona.
Njegova sestava je posebej izbrana za posebne značilnosti stenskih struktur z avtoklavastimi betonskimi betonami, ki končno omogočajo razvijalcu, da pridobi zanesljivo, trajno zaščito in prihranek pri stroških dodelave.
Bela dekorativni omet.
Glavna stvar je namenjena ometanju zunanjih sten na termoizolacijskih sistemih, betonskih površinah, mavčnih ometih, površini mavca.
Zasnovan za notranjo in zunanjo, ročno obdelavo.

Mavčnoprometni omet za aerated concrete

Kakšen omet je boljši za gaziran beton?

Danes se pri gradnji zasebnih hiš in drugih stavb pogosto uporabljajo gradbeni materiali, kot je betonirani beton. Uporaba blokov tega gradiva med gradnjo stavb omogoča zmanjšanje časa gradnje in znatno prihranek denarja. Da bi zgradba trajala dlje, se pogosto uporablja zunanji in zunanji omet za aerated concrete. V tem članku bomo preučili, iz katerega in v kakšnem vrstnem redu bi morali biti takšna sooča dela.

Mavčnoprometni omet za aerated concrete

Izbira raztopine za mavec iz gaziranih betonskih, pena in plinskih silikatnih blokov

Zasebna konstrukcija lahkih ekspandiranih glinenih agregatov, različnih blokov poroznega plina in pene, plinskih silikatnih elementov velikega formata postaja vse bolj priljubljena iz več razlogov. Vendar pa je tehnologija mavčnih sten iz gaziranega betona nekoliko drugačna od načinov obdelave opečnih in lesenih podstavkov.