Mavčne plošče notranje stene

Kako narediti 0 Comments
Mavčne plošče notranje stene

Podroben opis stopenj končne obdelave mavčnih plošč

Pri izvedbi popravil lastniki stanovanj skušajo dokončati vse potrebne postopke. Te vključujejo površine poravnave. Majhne nepravilnosti, ki segajo od 2-3 cm, se lahko popravijo z izravnalnimi spojinami. Ampak tudi za to delo, boste potrebovali kvalificirano pomoč od vzdrževalcev. Zelo je lažje okrasiti stene z mavčno ploščo, ki vam omogoča skrivanje nepravilnosti, komunikacij ali gradnjo novih predelnih sten v hiši.

Mavčne plošče notranje stene

2 načina za zidanje zidov z listi mavčnih plošč

Kako narediti stene gladke in jih pripraviti za dekorativno dekoracijo? Že desetletja se je to vprašanje soočilo tisti, ki so se odločili sami popraviti. Navsezadnje je prekrivanje v standardnih domovih daleč od idealnega in običajno ometanje ne daje vedno želenega učinka. In samo mavčne plošče s pločevinasto ploščo lahko rešijo ta problem enkrat za vselej.

Mavčne plošče notranje stene

Mavčna stena dekoracija v hiši okvirja

Mavčna stena je pretekla faza v gradnji hiše. Po mojem mnenju, zahvaljujoč videzu suhih zidov na stenah, se odvija čarobno preoblikovanje sten okvirja v dnevno sobo.

Mavčne plošče notranje stene

Notranja dekoracija sten v stanovanju z različnimi materiali

Za notranje stene v stanovanju je ustvaril veliko različnih materialov. Toda preden nadaljujete z dekorativno oblogo, je treba navpične površine izravnati. Za te namene lahko uporabite omet ali pa uporabite mavčne plošče, mavčne vlaknine ali stekleno-magnezitne plošče. Vsaka od teh možnosti za notranjo dekoracijo stene ima svoje prednosti in slabosti, kar pa sploh ni odveč, če se še pred namestitvijo.

Mavčne plošče notranje stene

Zidna dekoracija s suhim zidom to storite sami

Eden od najboljših načinov, kako urediti notranjo steno hiše, celo svojo geometrijo, znebiti ukrivljenosti ali celo izolirati, se šteje za stensko oblogo z mavčno ploščo. Ta material že dolgo postane nekakšna življenjska doba, kot pri popravilu stanovanja starih sovjetskih hiš in v novih stavbah. Če kupljeno stanovanje ali hiša ima betonske ali stare lesene stene, bodo mavčne plošče cenejše in učinkovitejše kot večplastni omet.