Materiali za fasadno toplotno izolacijsko peno

Namestitev 0 Comments
Materiali za fasadno toplotno izolacijsko peno

Fasadna izolacijska tehnika polistirenske pene: pomembne podrobnosti

Vsak material ima svoj natančen namen in za zunanjo izolacijo fasade z "mokro metodo" ali kako se imenuje tudi "metoda izolacije izolacije" je namenjena penasta plastika blagovne znamke PSB-S-25. Zelo priporočamo, da ne uporabljate drugih blagovnih znamk, saj je to nevarnost uničenja izolacijskega sistema v kratkem času ali izguba denarja. Glavna stvar, ki jo PSB-S-25 ustreza DSTU B.V. 2.7-8-94.

Materiali za fasadno toplotno izolacijsko peno

Splošni opis

Zidna izolacija se večinoma proizvaja zunaj, kar omogoča ne le izboljšanje videza stavbe, temveč tudi bistveno povečanje toplotne izolacije prostora. Med delom je mogoče kombinirati materiale za izolacijo stene, medtem ko izdelujemo drugačno debelino izolacije. Na primer, na južni strani stavbe lahko naredite plast tanjša in na severni strani – ustrezno več. Na vogalih je priporočljivo izdelati debelejši sloj izolacije.

Materiali za fasadno toplotno izolacijsko peno

Kalkulator za hišno fasadno izolacijo 2018

Potrebno je ogrevati fasado trosobnega stanovanja v 16-nadstropni hiši. stanovanje na nadstropju 4. Predhodno oceno upoštevajte uporabo pene, trajanje in čas dela ter povejte…

Materiali za fasadno toplotno izolacijsko peno

6. Nalepka mrežice na vogalih in stenah

Fasadna pena je najpogostejši material za ogrevanje sten zgradb zunaj. Njegovo priljubljenost in množično uporabo pri varčevanju z energijo povzročajo številne pozitivne lastnosti. Izolacijska pena je enostavna za uporabo, je dostopna in se običajno prodaja v ploščah (ploščah) ali kvadratnih metrih, kar olajša njegovo namestitev in transport.

Materiali za fasadno toplotno izolacijsko peno

BuDeco fasadna izolacija

Pred vkrcanjem na fasade je pomembno, da razumete vse nianse, da vam po nekaj časa ni treba ponoviti vsega. Za izolacijo stanovanjske hiše se uporablja tehnologija idealne toplotne izolacije, kar postane bolj razumljivo na primeru običajnega termosa. Termo lahko ohranja stabilno visoko temperaturo tekočine, ki jo vlije vanj, ne glede na zunanjo temperaturo. Ta tehnologija za izolacijo stanovanj pomaga ohranjati vročino v prostoru, ne porabljati veliko denarja za ogrevanje, podaljšati življenjsko dobo hiše in tako naprej.