Material za notranje predelne stene

Notranje 0 Comments
Material za notranje predelne stene

Kaj je bolje narediti notranje particije?

Vsi hrup je mogoče razdeliti na zrak in strukturo. Vibracije zraka, ki jih prenaša zrak. Takšne hrupe neposredno absorbira struktura materiala: bolj nezaščitene, prečne, kompleksne pore v njej, boljša absorpcija zvokov.

Material za notranje predelne stene

Material za notranjo pregrado

Za ločitev življenjskega prostora v ločenih prostorih so potrebni tanki, relativno lahki, vendar trpežni in zanesljivi, ognjevarni in hrupno absorbirajoče predelne stene. Izpolnjevanje vseh teh zahtev je v veliki meri odvisno od značilnosti materiala stene. Predelne stene so izdelane iz opečnatih, peno betonskih blokov, mavčnih plošč in mavčnih plošč. Uredniki RBC Real Estate so ugotovili prednosti in slabosti teh materialov in primerjali stroške gradnje 1 m2. m notranjih sten.

Material za notranje predelne stene

Primerjava notranjih predelnih sten, iz katerih je bolje zgraditi steno v stanovanju

Kaj stene v stanovanju? Da bi odgovorili na to vprašanje, se morate najprej seznaniti z obstoječimi materiali in pogoji njihove uporabe. Danes je najbolj raznoliko gradivo uporabljeno za predelne stene v stanovanjskem in stanovanjskem objektu. Poleg tega so njihove vrste in splošne mere odvisne od namena prostora, ki ga je treba ločiti. Toda preden se seznanite z vrstami predelnih sten, je treba razumeti sam pojem razdelitve prostora ali njegove cone.

Material za notranje predelne stene

Kaj narediti notranjo particijo

Vendar pa je med obnovo prostorov pogosto treba spremeniti notranjo postavitev. Te naloge ni mogoče rešiti, ne da bi odstranili stare in namestili nove particije. Zato je treba podrobneje razmisliti o tem, kaj je mogoče narediti, tako da je trajna, dobro absorbira hrup in izgleda estetsko.

Material za notranje predelne stene

Zvočna izolacija notranjih predelnih sten

Pogosto se soočamo s potrebo po razdelitvi velikega prostora v manjše. Hkrati je za novo oblikovane prostore morda izjemno akustična izolacija. Ločitev poteka z gradnjo novih kapitalskih ali začasnih zidnih struktur – predelnih sten. Gre za njih ali bolje, kako izboljšati zvočno izolacijo notranjih predelnih sten in se bo razpravljalo še naprej.