Marmorne ploščice za ulico

Debelina 0 Comments
Marmorne ploščice za ulico

Travertin

Plošča granita in marmorja je izdelana v različnih obdelavah teksture. Zrcalni sijaj poliranega marmorja in granitnih plošč vidno povečuje prostor, naredi prostor lažji in prostornejši, poudarja vzorec naravnega kamna. Mramor v obdelavi "starinskega" (umetnega staranja) je prijeten na dotik in ne spolzek. Poliran marmor ima grobo površino, na njej ne bo vidnih prask in se uporablja pri polaganju tal v mestih s težkim prometom. Termoprocesni granit se uporablja, ko je obrnjen proti verandi in ploščadi na ulici, se razprostira na pločniku, ker ima toplotno obdelana granitna plošča grobo površino, zaradi česar je granit manj spolzen. V primerjavi s poliranim, toplotno obdelan granit postane lažji v tonu.

Marmorne ploščice za ulico

Granitne ploščice

Granitne ploščice

Beseda "granit" prihaja iz latinskega granuma, kar pomeni "zrnje". Vulkanski izvor mineralov mu je dal edinstveno zrnato strukturo, ki je združila kristale sljude, različne kamnine iz kremena, feldspar, pa tudi nekatere druge minerale. Zaradi tega se izdelki iz granita odlikujejo po širini barv, edinstvenem naravnem vzorcu in izjemni moči, katerih indikatorji so slabši, razen če je diamant.

Marmorne ploščice za ulico

Granitne ploščice

Najpomembnejša razlika med njima je velikost in debelina izdelkov. Soočanje z granitnimi ploščicami, tanjšimi granitnimi tlakami. Poleg tega se razlikujejo po namenu. Plato tlakovanje se uporablja za ustvarjanje pločnikov in poti na ulicah, v parkih, trgih, trgih. S pomočjo obrnjene ploščice končajo notranjost sobe, pa tudi fasade stavb, kleti, koraki.

Marmorne ploščice za ulico

Materialne prednosti

Granitne ploščice – odličen zaključni material, ki ohranja vse lastnosti naravne kamnine. Ker je zelo trpežen kamen, granit ne absorbira vlage, ne pere, se ne boji temperaturnih sprememb.

Marmorne ploščice za ulico

Granitne ploščice

Ustvarite dekor, ki s časom ne stara, samo z naravnimi materiali. Odlične granitne ploščice nikoli več ne presenečajo niti desetletja pozneje. Soočanje z naravnimi kamnitimi fasadami, stopnicami, tlemi in stenami v notranjosti stanovanjskih in javnih stavb vsako leto postaja vse bolj priljubljeno.