Marmor na steni

Namestitev 0 Comments
Marmor na steni

Kamniti zidovi

-> Skoraj skozi zgodovino je človek uporabil naravni kamen kot gradbeni material. Z njim so zgradili čudovite palače in templje, od katerih so mnoge preživele do danes. Tudi danes, v dobi razvite gradbene industrije, mnogi raje uporabljajo tako preprosto in trajno gradivo.

Svetujemo vam, da preberete na temo:

Najpogosteje so marmorne obloge svetle barve po povpraševanju po kopalnicah in turških kopelih. S pomočjo vzorec obrnjene plošče ustvarjamo slog za te prostore, od katerih je najbolj priljubljena grška. Stene iz kamna (marmorne ploščice) ne absorbirajo vlage in služijo kot izvirna dekoracija, kar povzroča ponos svojih lastnikov. Izžarejo mir in mir, kar krepi psihično zdravje.

Skupščina

Marmor ni za nič, se šteje za edinstveno zaključna gradiva. To olajšuje njegova moč in odpornost na vse zunanje vplive, da ne omenjam estetskih lastnosti, ki jih ponuja nenavadna tekstura, barvna nasičenost, plemenitost in bogastvo videza. Namestitev je namenjena poudarjanju zunanjih prednosti in maksimiranju površine furnirja.

Marmor na steni

Marmor stene – prednosti naravnega kamna

Soočanje s stenami z naravnim kamnom ni samo prestižno in spektakularno. Spektakularen in zanesljiv. Z visoko cenjenimi okrasnimi lastnostmi je naravni kamen tudi trpežen gradbeni material. Iz naravnega kamna ne le ustvarja edinstven vizualni učinek, ki poudarja odličen okus lastnika stavbe, ampak tudi krepi stene, jih naredi bolj neprodušno, ne dovoli vlage in ščiti notranjosti stavbe pred nenadnimi temperaturnimi spremembami.

Marmor na steni

Marble pobarvane stene

Stene prostora, obložene z naravnim kamnom, ustvarjajo edinstven umetniški videz in tvorijo notranjost sobe. Strokovnjaki podjetja "New Stone" izvajajo notranjo dekoracijo z uporabo obloge marmorja. Oblika delov plošč, ki se uporabljajo za stensko oblogo, je lahko drugačna: od standardnih ploščic (305 x 305, 400 x 400 mm, 600 x 300 mm) do plošč s skupno dimenzijo več kot enim in polom. Ne morem se odločiti o oblikovanju? Naši strokovnjaki vam bodo svetovali v zadevah notranje opreme mramornih prostorov.