Lsr ekaterinburg

Notranje 0 Comments
Lsr ekaterinburg

"LSR Group" na Uralu

Skupina LSR je največja razvijalska družba, ki zaseda eno izmed vodilnih mest na gradbenem trgu Uralske regije. Zahvaljujoč njeni visoki strokovnosti in brezhibnem ugledu je uspela pridobiti zaupanje številnih strank in poslovnih partnerjev. Trenutno strategija razvijalca si prizadeva za integriran razvoj ozemlja v Jekaterinburgu. Podjetje je specializirano za gradnjo stanovanjskih in poslovnih nepremičninskih objektov, ki izpolnjujejo vse evropske standarde kakovosti in se nahajajo v priročnih mestnih območjih. Obseg njegovih dejavnosti vključuje celoten obseg gradbenih in inštalacijskih del – od zasnove stavbe do notranje opreme in urejanja okolice sosednjega ozemlja.

Lsr ekaterinburg

St. Petersburg 20 predmetov

"Hiša na meji" se je predala! Lahko se preselite v novo stanovanje za 700 tisoč rubljev! Ostalo je čez šest mesecev. Načrt obroča – brez ocene. Možno je kupiti končano stanovanje s ključno končnico od 2,8 milijona rubljev.

JSC LSR. Nepremičnine-Ural

Glavno področje dejavnosti LSR Nepremičnine-Ural je razvoj nepremičnin: od razvoja koncepta lokalnih projektov do kompleksnega razvoja urbanih območij, vključno z gradnjo stanovanjskih stavb s pisarniškimi in gospodarskimi prostori, parkirišči, socialno infrastrukturo v gospodarskih in segmentih udobja. Ne samo gradimo hiše, ampak tudi ustvarjamo udobno bivalno okolje, kjer bodo naše stranke uživale v življenju. Podjetje gradi predmete iz monolitnih in montažnih armiranobetonskih izdelkov z uporabo sodobnih gradbenih metod, vključno z energetsko učinkovito brezšivno tehnologijo.

Lsr ekaterinburg

LSR urad

CIAN direktno poveže milijone kupcev stanovanj v novih stavbah s prodajnimi oddelki razvijalcev. Vaši kontaktni podatki ne bodo nikoli uporabljeni za promocijske namene ali preneseni na tretje osebe.

Lsr ekaterinburg

Skupina LSR bo v Jekaterinburgu začela velik gradbeni projekt

Postalo je znano, da bo do leta 2020 skupina LSR zgradila stanovanjsko četrt "Voskhod" v jugovzhodnem delu stanovanjskega okrožja ZHBI v Jekaterinburgu. O tem poroča RIA "Novice" glede na uradno poročilo skupine.