Llc hawail motor prostih delovnih mest

Gradnja 0 Comments

Delo in delo v podjetju "Khavail Motor Manufacturing Rus" v regiji Tula

Hawale Motor Manufacturing Rus LLC je hčerinsko podjetje Great Wall Motors s popolno naložbo, ki je zasnovana za letno proizvodnjo 150 tisoč avtomobilov in njihovih komponent. Obseg naložb v proizvodnjo je 3,2 milijarde juanov, financiranje je neto kapitala podjetja GWM, ki bo imela celoten cikel proizvodnje avtomobilov, vključno z delavnico za žigosanje, varilno delavnico, slikarsko delavnico, montažno delavnico, bazo rezervnih delov, preskusne ceste, hostel, kantino in druge javne objekte.

Llc hawail motor prostih delovnih mest

Programator baze podatkov

Z vodjo podjetja Xavail Motor Manufacturing Rus in njegovim pomočnikom Yan Tian Xiao in Denisom Tikhonovim, generalnim direktorjem razvojne korporacije Tula, smo se srečali z gospodom Chang Junsyueom na skodelici kitajskega zelenega čaja v eni od restavracij v Tuli. Kitajci že skoraj leto dni živijo v Tuli.

Llc hawail motor prostih delovnih mest

Mnenja o podjetju "Hawail Motor Manufacturing Rus" Skupaj: 13

Agencija za zaposlovanje "USPEH" je tehnološko in inovativno podjetje za razvoj. Naša ekipa dnevno išče nove načine za izboljšanje procesov in reševanje vedno bolj zapletenih nalog stranke.

Llc hawail motor prostih delovnih mest

V regiji Tula gradnja obrata Haval je v načrtu

Haval je vodilna off-road in crossover blagovna znamka na Kitajskem. Modificirani modeli blagovne znamke Haval so bogati z opremo, visokokakovostno izdelavo, naprednim dizajnom in udobjem na ravni avtomobilov v poslovnem razredu. Blagovna znamka Haval je leta 2013 pričela s samostojnim razvojem na Kitajskem, zdaj pa model obsega več svetlejših modelov SUV: od kompaktne do polne velikosti.

Llc hawail motor prostih delovnih mest

LLC "Hawail Motor Manufacturing Rus"

Naša uradna stran Zavod za zaposlovanje je moderirana elektronska baza podatkov.
prosta delovna mesta (ponudbe za delovno mesto) in povzetki zaposlenih (strokovnjaki).
Kadrovsko vprašanje (zaposlovanje) s pomočjo naše uradne strani je rešeno čim prej.
Iskanje poizvedb je na voljo v obliki napredne zahteve za podatkovno bazo.
ob upoštevanju ulice, mesta (regije, države), področja delovanja, ravni plače itd.