Live fotografija v razsutem stanju

Kako narediti 0 Comments
Live fotografija v razsutem stanju

Bulk tla 3D (60 fotografij, cen): spektakularen premaz v vašem domu

Samonivelirna tla se imenujejo brezšivne polimerne prevleke, ki se zdijo, da se vlijejo na talno površino. Takšna tla se razlikujejo v glavnem sestavku zmesi, ki se vlije: obstajajo poliuretanske, cementno akrilne, epoksi in metil metakrilatna tla, poleg tega pa obstajajo tudi različne kombinirane mešanice. Najpogostejši so epoksi in poliuretanska tla.

Live fotografija v razsutem stanju

3D tla: rešitve po meri za vaš dom

Proizvajalci trenutno ponujajo široko paleto talne obloge, ki se razlikujejo po zasnovi in ​​teksturi. Široka izbira navdušuje s svojimi lastnostmi in individualnostjo. Najbolj spektakularen je tako inovativen premaz kot samonivelirno tla. Ustvarjajo lahko zanimive risbe in tridimenzionalne slike.

Live fotografija v razsutem stanju

Prednosti razsutega tal

Če si prizadevate za odličnost v vsem in želite presenetiti svoje prijatelje in znance s prvotno prenovo v kopalnici in straniščih, se poleg nenavadnih sanitarnih keramičnih ploščic in pohištva izberejo tudi nenavadne talne obloge. Danes je tako neverjetna lepota tretjega nadstropja. Material je grafična podoba, ki se nanese na podlago tla, ki jo je mogoče potegniti / natisniti / razstaviti iz kosov fresk, mozaikov itd. Od zgoraj je izbrana risba napolnjena s plastjo epoksidne smole in prepuščena, dokler material ni popolnoma utrjen. Glavni namen takšnega talnega obloga je ustvariti volumetrični "živi" vzorec, ki vzbudi domišljijo in zadovoljstvo oči s svojo svežino in novostjo.

Bulk 3D tla – notranja notranja fotografija!

Lepota samostojnih 3D nadstropij se zaljubi na prvi pogled. Obstaja občutek iluzije, želim se dotakniti površine ali pritisniti roko, da verjamem, da to ni sanje. 3D nadstropja bodo poskrbeli za vsako notranjost resnično individualno in zavidali in občudovali svoj okus.

Kako narediti samonivelirno tla z rokami: faze ustvarjanja

Potem pripravite temelje. Za to, kar je potrebno, da ga osvobodite iz starega premaza, odstranite ostanke starega lepila in mastike, odprite razpoke. In nato skrbno in skrbno zapečatite vse nepravilnosti in razpoke s kiti.