Lesene plošče za cene sten

Namestitev 0 Comments
Lesene plošče za cene sten

Lesene plošče za zidove v Ukrajini

Lesene plošče za stene se uporabljajo kot obrnjeni material za notranjo dekoracijo prostorov, namestitev predelnih sten, gradnjo različnih dekorativnih struktur, izdelavo vgrajenega pohištva. Lesene plošče so ena najlepših, praktičnih, kakovostnih in priročnih vrst materialov za dekoracijo sten. Lesene plošče odlikujejo zanesljivost, higiensko, odpornost proti mehanskim stresom, enostavnost vzdrževanja in dolgo obratovanje. Materiali so enostavni za rokovanje, rezanje, sestavljanje in razstavljanje ter ponovno uporabo, hkrati pa ne kršijo njihovih kakovostnih lastnosti.

Lesene plošče za cene sten

Redni oglasi

Podjetje Woodenside ponuja nakup stenskih dekorativnih plošč v Kijevu in regiji. Naši strokovnjaki vedo vse o uporabi vsake vrste lesa, zato smo razvili dekorativne plošče iz borovega in hrasta, ki bodo okrasile notranjost in poudarile vaš dober okus.

Stranska vrstica

Stenske plošče – idealna rešitev za vsako sobo. So primerni doma v oblikovanju kuhinje ali spalnice, dobro izgledajo v pisarnah in pisarnah in so zelo praktični, kadar se uporabljajo v salonih, hotelih in restavracijah. Glavna stvar je izbrati pravi stil in naročiti kakovostne plošče za stene.

Lesene plošče za cene sten

DRVNE PLOŠČE

Drevo vedno ostaja v kontekstu preteklosti in sedanjosti, saj hrani toplino in energijo narave. Čudovito, kot drago vino, absorbira čas in starost. To je enostavno in prilagodljivo za vaše želje. Vsaka fantazija se lahko s pomočjo tega gradiva pretvori v resničnost. Vse, kar potrebujete, je želja, ideja, skrb za roke resničnega mojstra in ustvarite svojo življenjsko zgodbo.

Lesene plošče za cene sten

Dekorativne plošče – posodabljamo stene

Danes je najpogostejša vrsta dekorativnih plošč – "3D plošče". Podlaga za njih je gips, v nekaterih primerih – z uporabo drugih materialov. Okrasne mavčne plošče so precej nezanesljive, vendar niso namenjene za vgradnjo v kraje s pogostimi mehanskimi vplivi (ozki hodniki itd.). Ta material je dovzeten za vlago, zato bo dober dekor za dnevno sobo ali spalnico. Ampak to je slaba odločitev za balkon in ložo.