Lesena tla v apartmaju

Debelina 0 Comments
Lesena tla v apartmaju

Lesena tla v apartmaju

Izračunamo zahtevano količino plošče. Če želite to narediti, najprej ugotovite območje sobe. Najbolje je, da ga sami izračunate, ker podatki, navedeni v podatkovnem listu za stanovanje, pogosto ne sovpadajo z dejanskimi podatki. Posledično območje pomnoži debelina plošče in dobimo zahtevano količino. Plošča se sprosti v kubičnih metrih, zato morate določiti kubično kapaciteto. Preostali materiali se izračunajo v tekočih metrih. Če želite v tem primeru določiti zahtevano količino, zadostuje, da poznate območje prostora in njegove dimenzije.

Lesena tla v apartmaju

V stanovanju postavljamo lesena tla

V prvem primeru se predhodno odstrani zgornji sloj zemlje in na njegovem mestu vlije betonska mešanica ali gline-pesek, debela 20 cm. Na tej razdalji enega metra je nameščen opečni sloj 25 x 25 x 25, okoli njih pa je postavljen hidroizolacijski material na primer razširjena glina). In že na stebrih opeke so polaganje lesa, ki ima hlode in nato položi deske.

Lesena tla v apartmaju

Kako izbrati material

Lesena tla, kot je na sliki, so zelo pogosta v apartmajih in zasebnih hišah, ker nimajo le dostojnega videza, ampak tudi zanesljivega. Da bi tla iz lesa v apartmaju izkazali ne samo lepo, ampak tudi trpežne, morate izbrati pravi material in opraviti namestitev glede na tehnologijo.

Lesena tla v apartmaju

V apartmaju postanemo lesena tla

Prva metoda je preprosto tampanje plošč z naknadno obdelavo površine prevleke, tako rekoč, poliranje, pri katerem se izvede odstranitev sloja lesa, s čimer se dobi ravna površina.

Lesena tla v apartmaju

Materiali: Ko se talna plošča ponovno prenese

Vzeli so krov macesen, ekonomski razred. samo dve plošči sta bili psice, in tudi takrat mi jih imam rad. Leinos je bil tovarniško olje, del za teraso in del za notranjost. Med letom ni bilo nobenih pritožb, nobenih posebnih razpok, nič izrezanih ali zvitih, ne poskušam jih zmočiti, obrisati z rahlo vlažno krpo vsakih nekaj tednov, sesalnik pa ostati čas. Postavili so jih na vezane plošče, Zika pa na lepilo, tudi na Zika (v votlini so praznine, kjer se uporablja lepilo). Rezultat tega ni nič. Podlaga in lepilo sta resnično draga.