Lesena okna za stanovanje

Zasnova 0 Comments
Lesena okna za stanovanje

Lesena okna za stanovanje

Praktičnost. Čas je, da zavržemo stereotipe in pogledamo okna z drugačnega kota. Les, ki se uporablja za njihovo proizvodnjo, opravi temeljito obdelavo, zaradi česar so okna kasneje veliko manj dovzetni za korozijo, sušenje, pogrezanje in druge vrste deformacij. V njih je mogoče namestiti dvojno zastekljena okna z različnim številom komorij, kakovost izolacije pa ne bo slabša od plastičnih oken z enakimi dvojnimi zasteklitvijo. Gotovo se vsi spominjamo standardnega jesenskega postopka, da bi oklekli okna, tako da pozimi ni hladno. Sodobna lesena okna ne zahtevajo takega muka, zato jih ne pustijo v hladnem zraku. V stanovanju ne bo nobenih osnutkov.

Lesena okna za stanovanje

Lesena okna

Lahko kupite lesena okna vrhunskega kakovosti iz naravnih materialov za vgradnjo v stanovanje, hišo ali kočo. Naša lesena okna zagotavljajo visoko zmogljivost. Zanesljivo ščitijo pred hrupom v ulici in zadržijo vročino v zaprtih prostorih, poleg tega pa v nobeni notranjosti izgledajo estetsko prijetne.

Lesena okna za stanovanje

Lesena okna z dvojno zasteklitvijo

Lesena okna z dvojno zastekljena okna pritegne neverjetno raznolikost barv. Izberite barvo lesenih elementov okenske enote po vaših željah – od svetlih prosojnih odtenkov do temnih nasičenih tonov. Obstaja veliko različnih barv oken: zlati bor, svetlo eksotični mahagonij, rjava hrastova rjava in črna ženska, in mnogi drugi. Okna iz ustreznih tonov so izbrana za vsako odtenek lesa.

Lesena okna za stanovanje

Lesena okna

Priporočljivo za uporabo v hišah in apartmajih v državi, katerih zasnova temelji na preprosti rešitvi. Bela lesena okna so idealno kombinirana s katerimkoli slogom in notranjostjo.

Lesena okna za stanovanje

Dvojna zasteklitev

Morda okna PVC zdaj imajo prepričano prvo mesto v smislu priljubljenosti med tistimi, nameščenimi v prostorih mestnih stanovanj, vendar obstajajo tudi tisti, ki se nikoli ne bi strinjali s tem kompromisom. V apartmaju, kjer so vgrajena lesena okna, ni le prijetna mikroklima in vzdušje, tu je tudi nekaj kmečkega gostoljubja in udobja. Nikoli ne boste našli toliko naravnosti, kot jo daje lesena okna v kovinski plastiki.