Lesena okna st petersburg finska tehnologija

Tehnologija 0 Comments
Lesena okna st petersburg finska tehnologija

Finska okna v Petersburgu

Skandinavska okna imajo najvišjo toplotno in zvočno izolacijsko zmogljivost, nenazadnje zaradi svoje edinstvene oblike. Praviloma so izdelani iz visoko trdnega lesa, ki bo prenašal vremenske težave. Druga nesporna prednost finskih lesenih oken nad plastiko in drugimi vrstami oken je, da "dihajo". To je mogoče ne le zaradi naravne strukture lesenega materiala, temveč tudi zaradi obstoja posebej izdelane reže v ulični konturi kompaktorja ali ventilacijskega ventila, ki se preseka v zgornji del oken. Ta ventil pomaga prižgati svež zrak v zraku brez vlečkov, poleti in pozimi.

Lesena okna st petersburg finska tehnologija

Vprašajte nas ali pošljite zahtevo za izračun oken!

Skandinavska (finska) lesena okna so sestavljena iz dveh zaporedno nameščenih okvirjev v enem samem dizajnu, tj. dve neodvisni loputi, ki jih je mogoče odpreti sočasno z enim ročajem in dve ali tri perimetre pečata. V hrbtu s strani ulice je eno steklo, v škatli s strani prostora pa je enokomorna steklena enota. Sistem dodatkov za zaklepanje ni popolnoma skrit. Okna se odpirajo navznoter. Ta okna so najpogosteje narejena iz treh najbolj trajnih vrst lesa: macesna, bor in hrast (za več informacij o oknih teh vrst lesa preberite ustrezna poglavja). Zato so odporni na negativne okoljske razmere.

Lesena okna st petersburg finska tehnologija

Lesena okna Sokolka okna švedskega koncerna INWIDO.

Skaala, ena največjih tovarn za proizvodnjo aluminijastih oken iz lesa in lesa, je na finski notranji trg izdala edinstven leseni okenski model AlfaFrostFree. Do danes ni nobenega analoga tega modela med proizvajalci aluminijastih oken iz lesa in lesa.

Lesena okna st petersburg finska tehnologija

Lesena okna in vrata iz Skaale

Skandinavska kakovost plus inovacije je tisto, kar Skaala uteleša v svojih izdelkih. Skaala nadaljuje z roki, hkrati pa ustvarja dinamičnost današnjega dne, ob strogem upoštevanju tradicije in izkušenj, pridobljenih v preteklih letih.

Lesena okna st petersburg finska tehnologija

Finska lesena okna

Podjetje "Oklandia" nudi dobro rešitev: lesena okna, izdelana po finski tehnologiji. Nimajo pomanjkljivosti, se razlikujejo po funkcionalnosti, elegance površine. Lahko jih kombiniramo s kompleksnimi okenskimi elementi.