Lepilna pena za aerated concrete

Gradnja 0 Comments
Lepilna pena za aerated concrete

Lepilna pena za polaganje betonskega betona, pene betona – prednosti in slabosti lepila v valju

Bloki celičnega betona se aktivno uporabljajo v individualni stanovanjski gradnji. Tisti, ki se odločijo za gradnjo hiše gaziranih, plinastih silikatnih blokov ali blokov pene, skrbi, kaj naj dajo blokade.

Lepilna pena za aerated concrete

Greznični bloki za montažo pene

Gradnja koče betonskega betona je ena najpogostejših tehnologij hišnega gradbeništva v naši državi. Redni bralci FORUMHOUSE dobro vedo, da je treba plinske bloke dati na posebno lepilo.

Lepilna pena za aerated concrete

O polaganju nosilnih zidov betonskega betona na lepilni peni

Prvič, pojasniti moramo, da gre za običajno montažno peno, toda o posebnem lepilu LimFix za aerated concrete, ki ga proizvaja Soudal. Vendar pa ne bo niti o specifičnem lepku, temveč o polaganju na peni na splošno. Primeri lepil iz Tytana so npr.

Lepilna pena za aerated concrete

Koristi

Z uporabo gaziranega betona pri vgradnji zgradb in konstrukcij se gradbeniki pogosto sprašujejo, na kakšen način naj se blokirajo. Obstajajo različne možnosti, vključno z montažo na standardni cement, lepilo ali peno iz lepila (tekoča pena). Tehnologija polaganja betonskega betona na tekoči peni je relativno nova in zato povzroča dvome in spore. Mnogi ljudje verjamejo, da je pena na osnovi lepila pogosta konstrukcijska pena, zato morate pred izbiro lepila poznati tehnične značilnosti ter prednosti in slabosti tega materiala.

Lepilna pena za aerated concrete

Tukaj ste

Zahvaljujoč temu inovativnemu izdelku, težke vrečke, dodatna oprema, voda in energija niso več potrebni; ne bo več prahu in umazanije, dolgotrajnega čiščenja in drugih del, ki absorbirajo čas. Izdelek vam omogoča opravljanje dela z veliko manj napora in prispeva k prepolovitvi časa, porabljenega za delo.
Konstrukcija Macroflex Foam-Cement izloča temperaturne mostove in zagotavlja visoko trdnostne spoje, ki ustrezajo zahtevam konstrukcijske rešitve (EN 998-2). Macroflex Foam-Cement Building ima odlično oprijemljivost za večino gradbenih materialov, kot so les, beton, kamen, kovine itd.
Izdelek ne vsebuje klorofluoroogljikovih goriv.