Lc esenin vasi

Gradnja 0 Comments
Lc esenin vasi

Povratne informacije

Območje, na katerem bo naselje nastanjeno, je 9 ha. Tu je gradnja 40 blokiranih hiš v 6 in 8 odsekih (77 in 102 m² M.). Townhouses se prodajajo skupaj z zemljišči od 1,4 do 5 hektarov. Zemljišče se prenese na kupce v nepremičnine. Gradnja stanovanjskih nepremičnin poteka v štirih fazah: prva je oblikovana za 64 sekcij, druga – za 84, tretja in četrta – za vsakih 58. Naročena so bila v času decembra 2017.

LCD "Esenin Village" (Esenin Village)

"Yesenin Village" se nahaja v okrožju Tosno v Sankt Peterburgu, v vasi Fedorovskoe. Projekt sestavljajo mestne hiše z individualnimi dvorišči od 1 do 3 are. Mesto celotnega kompleksa pokriva površino 9 hektarjev.

Lc esenin vasi

Hvala za vaše zanimanje!

Popusti 200 000 rubljev za gotove mestne hiše!
Podjetje "LenNedvizhimost" je v vasi "Yesenin Village" začelo kampanjo za gotove mestne hiše.
Trajanje ukrepa je od 01/04/2018 do 05/30/2018. Navedite vse podrobnosti in pogoje pri vodstvenih delavcih prodajne službe po telefonu: (812) 298-88-88

Lc esenin vasi

Podrobnosti o vasi

Nizko rast kompleksa "Esenin Village" se nahaja 22 km od obvoznice v okrožju Tosno v bližini vasi Annolovo. Pavlovsk s svojo bogato palačo in parkom je približno 5 km stran. Kljub tako majhni oddaljenosti od velikega regionalnega mesta se je razvijalec odločil organizirati raznoliko notranjo infrastrukturo: vrtec, družinski kompleks za prosti čas, lekarno, trgovino in kavarno. Predpostavlja se prisotnost otroških in športnih razlogov.

Lc esenin vasi

Vasen Yesenin

V mestnih hišah vasi Yesenin se gradi v Leningradski regiji, na mejah okrožja Pushkin in Tosno, pet kilometrov od Pavlovskega. Skupna površina kompleksa je 9 ha. Tukaj bomo ustvarili štirideset stanovanj z nizko rastjo 6 ali 8 delov, skupaj 264 oddelkov. Kupci so ponudili dve možnosti za odseke: 77 m² in 102 m². Vsaka blokada ima pokrito teraso in balkon. Skupaj z Townhouse kupec bo prejel 1,4-5 hektarjev zemljišč. Hiše bodo izdelane iz aerodinamičnega betona, fasade – ometane. Klet je obrezan z umetnim kamnom, strehe – prekrite s skodlami.