Ladder doityourself izračun

Namestitev 0 Comments
Ladder doityourself izračun

Izračun stopnic z vrtenjem 90 stopinj

Imena stopnic s prelomom 90 stopinj so cela masa. To so tako imenovane dvurmarhevaya stopnice, rotacijsko stopnišče 90 stopinj in stopnišče s platformo, stopnišče v obliki črke L s platformo, kotno stopnišče s platformo so različna imena za isto konstrukcijo stopnic.
Program za izračun korakov stopnišča s platformo bo izračunal natančno število potrebnih korakov, njihovo globino in višino ter kot nagiba vašega stopnišča in koliko ima stopnišče "udobno" ali "ne udobno" platformo. Odvisno od končnih rezultatov lahko vse vrednosti prilagodite idealnim parametrom stopnic za najbolj udobno gibanje na njem.

Ladder doityourself izračun

Kako izračunati stopnice v drugo nadstropje: formula in pravila za izračun

Če želite podatke o prihodnji lestvici narediti z lastnimi rokami, boste morali najti več parametrov. Če ne poznate osnovnih pravil načrtovanja, lahko naredite resne napake, ki bodo še bolj vplivale na varnost in priročnost modela. Za olajšanje nalog so bile pridobljene standardne značilnosti in razvile posebne formule.

Ladder doityourself izračun

Izračun lesene in kovinske stopnice v drugo nadstropje hiše

Če boste s svojo roko naredili leseno ali kovinsko lestev, morate veliko pozornosti posvetiti izračunima. Kljub svoji navidezni preprostosti je stopnišče zelo kompleksna inženirska struktura, vsaka črta katere je treba premišljevati, skupaj pa morajo ustvariti en sam ansambel.

Ladder doityourself izračun

Izračun lesenih stopnic: določitev števila korakov in višine dvižnika, širine tekalne plasti, marža, dolžine stopnic in kosurja

Trenutno je zelo redko najti eno-nadstropne države ali hiše, praviloma so to dvonadstropne in tri-nadstropne zgradbe. V tem primeru je potrebno izvesti optimalno gibanje med nadstropji.

Ladder doityourself izračun

Stopnišče v drugo nadstropje naredi sami iz lesa z vrtenjem 90 stopinj: izračun in namestitev

Glavna razlika drsne konstrukcije je, da so koraki pritrjeni na vrhu nosilnega elementa. Istočasno so v sistemih žlebov zagotovljeni žlebovi, pri katerih so vstavljeni koraki. Pohodni sistemi pa lahko sestavljajo več marš, povezanih s koraki platforme ali by-trope.