Kopel skupaj s skedjo

Gradnja 0 Comments

Razvoj projekta in izgradnja kopalnice s hozblokom

Vsakdo, ki ljubi kopalne postopke, hoče imeti sobo doma, v kateri bi lahko imel veliko pare. Najprej morate naročiti kopalnico s hozblokom in šele nato se vključiti v neposredno konstrukcijo.

Kopel skupaj s skedjo

Kako narediti napravo za elektriko s kadjo in jo zgraditi sami?

Danes so najbolj priljubljeni kombinirani projekti, sestavljeni iz dodatnih pisarn hozblok, na primer soba za počitek, odprta terasa, biljardna soba, gost soba, telovadnica.

Kopel skupaj s skedjo

Gradimo kopališče z bazenom pod eno streho: projekti z uporabnim blokom, skedenj in kopalnico

Kopališče z bazenom pod eno streho, projekti, ki jih veliko sanja o realizaciji, je bil vedno ponos vsak lastnik zemljišča. Namenjena hiša, garaža, udobno gazebo z žarom ali žarom je idealen kraj za prijetno bivanje s prijatelji in družino. Še bolje je, če je poleg parne sobe bazen. Nedvomno takšna struktura zahteva veliko območje, vendar, če velikost spletnega mesta omogoča, zakaj potem ne bo uresničilo vaše sanje! Razmislite o najbolj priljubljenih modelih, v katerih je kopalnica, bazen, gazebo pod eno streho povezana z utility sobo, skedenj in kopalnico.

Kopel skupaj s skedjo

Kopel in skedenj pod isto streho – združevanje poslov z užitkom

Ne morete reči, da se boste zagotovo trudili za to – združiti dve takšni sobi, kot sta savna in hlev pod eno streho. Tudi če se prepričate, da perzijska "skednja" – ni nič podobnega "palači". Imamo ta prostor za shranjevanje vseh vrst stvari, več orodij in smeti "za vsak slučaj."

Kopel skupaj s skedjo

Hozbloki s kopalnico pod isto streho

Med najbolj priljubljenimi stavbami na primestnih območjih je kopalnica, ki se je v naši državi dolgo uporabljala ne samo za higienske postopke, temveč tudi kot počivališče. Obilo materialov na gradbenem trgu vam omogoča, da zgradite stavbo s kopalnico in straniščem z lastnimi rokami. Ob istem času se bo takšna gradnja izkazala za veliko cenejšo, kot če bi strokovnjaki, ki jih najamejo strokovnjaki, zgradili kopel. Posebnost kopeli s teraso je možnost razširitve njihove funkcionalnosti z dodatnimi razširitvami.